Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
válasz sinick #37090 üzenetére
2,5 méterre, bővíthető 250 ezer forintos kerettel 50"-os tévét vegyél, mert a 42" kicsi. Nem írtad mikor esedékes a vásárlás, de egyelőre nem tudunk kedvező árú alternatívát ajánlani ezen az áron, mert a tavalyi modellek elfogytak, az ideiek ára pedig hónapokon belül nagyot fog zuhanni. Szerintem az 50ST60 lesz a te választottad, de az ára egyelőre 310 ezer. Ősz környékén talán már 270 körül elvihető lesz, ha tudsz addig várni.
A vibrálást pedig a saját szemeddel kell látnod, minden modellnél más. Valaki erre érzékeny, valaki arra, valaki meg semmire.
A Panashopban tudod leginkább szemügyre venni a Panasonic plazmákat.[ Szerkesztve ]
-
dedy70
tag
Én a Panát javasolom első körben, ha szűkös a keret akkor jöhet számításba a Samu, az LG felejtős.
1. A vibrálást meg tudod nézni valamelyik Panashopban, ajánlom a Ferenc körút és az Üllői út sarkán lévőt, az a legnagyobb és viszonylag sötét helyen vannak kiállítva a tv-k. Amennyiben számodra zavaró a vibrálás marad az lcd.
2. Csatornánként egyik tv sem jegyzi meg a képarány beállításokat. Nálam zoom1 van beállítva, ilyenkor a 4:3-as adásoknál levágja a kép alsó és felső részét (ilyenkor nem látszanak a csatornalogó és a korhatár karikák), és teljes szélességben kitölti a panelt. Letterbox adásnál eltünteti a "gyászkeretet". Ha 16:9 arányú jelet kap akkor automatikusan átvált szélesvásznúra.
Sajnos nincs automatikus hangerő szabályozás (legalábbis a Panákban, a többiről nem tudok nyilatkozni)3. Analógon gyorsan vált, digitálison eltelik egy ki idő (kb. 1 másodperc).
4. A Panák nem merevítik ki a képet csatornaváltáskor.
5. 2,5 m-ről kicsi lesz a 42", 50" a minimum.
6. Szerintem várjál legalább fél évet a vásárlással. A tavalyi modellek pont most futottak ki, az ideiek még nagyon drágák. Addigra talán az 50ST60 ára beesik 250E alá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
1. Csak felnyomott, túlzó fényerő esetén látszik némi villogás, nagy, világos, homogén felületeken, jellemzően a periférikus látómezőben. Otthoni, normális beállításokkal jelentéktelenné törpülhet az, ami a boltban esetleg feltűnő lesz, erre gondolj, amikor mustrára mész!
2. A helyes képarányról egy normális műsor-szolgáltató küldi a kapcsolójelet a tévének, nem neked kell állítgatni.
5. Én is csatlakoznék a legalább a 2,5 méterre 50"-os tévét ajánlók népes táborához!
6. A keretemelés sosem árt tévévásárlás alkalmával, ha megteheted. Hacsak nem használtat vagy demo-t akarsz venni, akkor csak az idei kínálat marad, de ezzel várni kell még. Egyrészt a magas ár, másrészt a kompetens tesztek és felhasználói tapasztalatok hiánya miatt.
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz sinick #37101 üzenetére
Érdemes várni pár hónapot. A különbözetből már kijöhet egy tisztességes médialejátszó, amit igencsak megkövetel a tévé. Világos képtartalomnál előfordulhat némi zúgás, de csak néma csendben hallható, nálam elhanyagolható mértékű. Emiatt nem aggódnék, főleg ha 2,5 m-ről nézed. Kétlem, hogy bármikor is feltűnne.
A vásárlást én biztos elhúznám nyárig, lehet hogy nagyot nem zuhannak addig az árak, de 5 éves garanciaakciót is hirdethetnek.[ Szerkesztve ]
-
Rossi1908
csendes tag
-
kovadika
őstag
válasz sinick #37113 üzenetére
Csak minőségi anyagokkal tudod kihozni a legtöbbet a tévéből. A világ legjobb megjelenítőjén is mérföldekkel rosszabbul néz ki egy avi, mint egy BD50.
Majd ha meglesz a tévéd nézz meg rajta a kedvenc filmedet aviban és utána BD50-ben, azután biztos nem kéne megmagyarázni a dolgokat.
Előtte nekem is megfeleltek a divx és társai, de ma már eszembe nem jutna, hogy BD25-50-nél gyengébb minőségben kölcsönözzek filmet, még sorozatokat is 1080p-s web ripben nézem. A tiszta, részletes kép nagyban hozzájárul az élményhez.
Ez alól kivételek azok az anyagok, amikhez lehetetlen hozzájutni jobb minőségben. Megjegyzem én itt is el szoktam odáig menni, hogy zaklatom a kiadót, hogy mikor adják ki BD-n az adott filmet, sorozatot.(#37132) pokerarcsuny
Még fél év múlva sem lesznek olyan alacsonyan az árak, mint most (voltak). Talán december körül. Hidd el, jól jársz az 55ST50-el, főleg, hogy emlékeim szerint ez lesz az első minőségi tévéd, úgyhogy gondolom nem vagy videofil, hogy GT-t, vagy VT-t ajánljunk. Az ST60-ra csak akkor várj, ha tényleg ráérsz.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz sinick #37150 üzenetére
X sorozatnak nem csak a felbontása kisebb, de egyéb képtulajdonságokban (főleg fekete szint) is gyengébb a magasabb kategóriás példányoknál, én nem venném. Épp ma írtam, mennyire meglepődtem, hogy egy durván tömörített (~350MB /45perc) AVI is teljesen nézhető minőséget ad az ST50-en.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ispy
veterán
válasz sinick #37156 üzenetére
Hát úgy látszik ilyenek ezek a programozó kölykök, mint az enyémek.
Én is programozó vagyok, szóval kütyükből van itthon elég, a gyerekek meg szívják magukba a tudást, mint a szivacs.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
Dorian
félisten
válasz sinick #37159 üzenetére
Gyenge anyagoknál a HD ready kisebb felskálázásból eredő minőségi előnyét szerintem bőven túllépi a FullHD készülékek minőségibb képmegjelenítése. Persze drágább, neked kell dönteni.
Tárhely témát hagyjuk. Ha ez probléma, nem kell mindent 50GB-os BD-ben tölteni, egy 10-15GB-os 1080p mkv is nagyon hasonló élményt ad, főleg valami divixhez viszonyítva.[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz sinick #37166 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy ki kell próbálnod, utána nem kellene erről győzködnünk.
Ha megtehetném, hogy ST60-at vegyek X60 helyett, akkor biztos nem bizonytalanodnék el olyan dolgok miatt, hogy hogy fog kinézni rajta az avi, illetve hogy tárhely szempontjából mi lesz majd az 1080-as filmekkel.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz sinick #37166 üzenetére
Ennyibe kerül a minőség, te döntesz. Amúgy meg ha már veszel egy tévét 250.000-ért, igazán nem nagy plusz költség egy 2TB-os külső vinyó 20ezerért: számold ki hány film ráfér, + akár az adataid biztonsági másolataira is használhatod.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
Na, akkor válaszolok én is.
1. Sajnos vibrálnak, 10 emberből legalább 1-2 érzékeny is a vibrálásukra. Ezt különösen a világos, homogén felületeknél fogod észlelni és főként perifériás látómezőből - ahogy azt az #1. HSZ-ben is leírtam. A helyzet durvulhat, ha túlzó a kontrasztbeállítás. Sajnos abszolút egyénfüggő, hogy ki mennyire tud vele együttélni. Volt már olyan a topicban, aki kénytelen volt eladni emiatt, mert nem tudta megszokni, de ne ebből indulj ki! Meg kell nézni üzletben, esetleg másnál. A Samsung-ok minimálisan kevésbé vibrálnak, mint a Panasonic-ot, de meglátjuk, hogy az idei szériára mi lesz a jellemző.
A tápcicergés esetleges, az utóbbi időben nem jellemző a Panasonic-nál és a Samsung-nál sem.2. A TV-adásnál csatornánként nincs fix zoom-beállítás. Nálam külön megjegyzi az SD- és a HD-adókhoz tartozó arányokat, tehát ha mondjuk az m1HD-n beállítok zoom1-et, akkor a NatGeoHD-re kapcsolva is zoom1 lesz a beállítás, sőt a HDMI1-re váltva is ugyanez marad (mivel ott is 1080p jel megy). Az SD-csatornákra beállított zoom2 viszont előbbiekre nincs hatással.
Amúgy a TV automatikusan az adott adó képarányának megfelelő helyzetbe áll a kapcsolójel miatt.3. A gyors csatornaváltást felejtsd el, ez ma már nem jellemző, ha a TV-k saját tunerjét használod!
4. Képkitartás nincs, elsötétülés van.
5. A 2,5 méteres nézési távolságodhoz felejtsd el a 42"-t! Az 50" pont jó lesz oda, kicsit már tán kicsi is.
6. A 250 eFt-os keretre tekintettel egyelőre várnod kell, mert ennyiből megkaphattad volna az 50ST50-et, de az már kifutott, az utód 50ST60 pedig még 300 eFt fölött jár és szerintem ott is marad egy jó ideig. Talán 6-9 hónap múlva leesik 250 eFt környékére. Azon készülékkel jól jársz!
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz sinick #37134 üzenetére
A Samsung modelljeinél előfordult, hogy a nagyobb képátlójú készülékeknek jobb volt a feketeszintje, Panasonic esetében ilyenről nem tudok. De ne legyen kérdés a dolog: mindenképpen 50"-osat vegyél, hidd el, megéri! Nagyon sokan voltak már itt a topicban is, akik utólag mind belátták, hogy nem lett volna szabad megvenniük a 42"-ost és adott esetben le is cserélték 1-2 éven belül, mert belátták, hogy nem viccből írjuk/van ott az #1. HSZ-ben, hogy 2 méteres nézési távolság fölé KELL az 50". Pláne, ha sok szélesvásznú tartalmat nézel, mivel ott ugye a hasznos képtartalom ráadásul nem is egyezik a panel teljes méretével.
A ventillátorok idővel zavaróvá válhatnak. Én sem szívesen vennék ventillátoros modellt (az 50G20-amban sincs szerencsére), mert nagyon érzékeny vagyok a minimális zajokra is és bizony van neki, más kérdés, hogy már egy halk TV-adás is elnyomja, de azért előfordulnak filmekben csöndes jelenetek, amikor lehetne hallani. Szerintem az ST60-ban sincs, ahogy az ST50-ben sem volt.
Ahhoz a gondolathoz viszont már most szokj hozzá, hogy minőségi TV-t minőségi anyaggal kell kiszolgálnod, szóval az avi-gyűjteményed mehet a levesbe! A minimális elvárás a tömörítetlen DVD - ezt egy jó lejátszó már megfelelő minőségben fel tudja skálázni 1080p-re, ami egy átlagos natív 720p anyag minőségének fog kb. megfelelni, ha jó a DVD. Ezen túlmenően pedig HD-anyag kell - lehetőség szerint BD, vagy ez alatt remux. TV-előfizetést tekintve is érdemes minimum egy digitális SD-csomagra váltani, de erősen ajánlott a tematikus HD-csatornákra is előfizetni - pláne, ha van is köztük, ami érdekel. Na, azok megmutatják, hogy miért is jó a HDTV. Sajnos az SD-adások nem képesek erre.
rgeorge: jól emlékszel, a Panasonic plazmái egész biztosan tudnak kontraszt-leszabályozást, ha a beérkező jelben nincs változás, csak az nem rémlik, hogy ez a bemenetkijelzés esetén is így van-e, de talán igen.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
efi99
őstag
1. Cerregés az talán mindnél van. Nagy fehér felületen lenémítva én bizony 3 méterről is hallom kicsit, de összességében nem zavaró.
2. A Panáknál van 1-2 érdekes dolog a képaránynál, mégpedig: az automatikus az nem az, mert a 4:3-ast széthúzza, holott nyilván nem kéne. A fix 4:3 az nem 4:3, mert a 16:9-et széthúzza (mondjuk szerencsére, mert mivel az automatikus nem működik rendesen ez az egyetlen opció a kb 10-ből, ahol legalább nincs torzulás egyetlen adónál sem és nem is vág le semmit). A zoom1 elvileg arra lenne, hogy a 4:3-ba ültetett 16:9-et pont kitegye szélesvásznúra, ehhez képest észrevehető overscannal teszi ezt, holott előre pontosan tudható, hogy hol a tartalom széle, még sem sikerül. Én nem tudom mit szedtek aznap a mérnökök, amikor ezeket leprogramozták. Külön letárolható viszont SD adókra és HD adókra, de mint írtam, minek? (fix 4:3, aztán csókolom)
Úgy rémlik hangbeállítási lehetőség az van, de sose próbáltam, hogy adónként eltárolja-e. Nálunk a DVB-C adók hangereje nagyjából egyforma.
3. Lehet nincs is ilyen. Én azt vettem észre, hogy valamin erősen dolgozik ilyenkor a processzor (kiolvassa az EPG-t,meg egyéb sallangokat, amit megjelenít az info sávban, fene tudja) és kell neki az a 2. mp. Ha nem kapja meg, vagy gyengébb a jel, akkor jön egy kis kockásodás. Szerintem ezt "palástolják" a besötétítéssel. Megfigyelhető még kézi csatorna eltároláskor is. (mármint a CPU terhelés miatti kockásodás)Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
janos666
nagyúr
1: A vibrálás egyéni érzékenység, beállítások, valamint megszokás kérdése is.
Ha régóta csak hagyományos LCD-ket láttál (mert abból is van, ami vibrál), és plazmára váltasz, akkor ami csere után vibrálónak tűnik, az egy két hónap után valószínűleg észre sem veszed.
Minél magasabbra tekered a fényerőt, annál erősebb a hatás. -> Alulról haladva kell megkeresni a kellő fényerőt, nem feleslegesen magasra állítani csak azért, mert a régi TV-n olyan volt az alapbeállítás, és azt szoktad meg.
Ha a hagyományos CRT monitorokat és TV-ket elviselted, akkor ezt szerintem még könnyebben el fogod.
A tápzúgás az véletlenszerű. Nem igazán köthető modellekhez. De durva közelítéssel a Panasonic-ok a leghalkabbak, a Samsung-oknál gyakoribb a ciripelés. Illetve minél nagyobb a képátló, annál hangosabb lehet.
Ezt erősen befolyásolja a szoba akusztikája is. A meszelt fal visszaveri a hátoldalon jelentkező tápzúgást, és igény szerint érdemes lehet hanglágy anyagot tenni a falra a TV mögé (legalább akkorát, amit még kitakar a TV, így nem zavarva senkit).
2: Hú. Nem nézek TV adást. Passz, de szerintem ilyet nem nagyon találsz.
A képarányokat talán a Samsung-ok kezelik egy kicsit ügyesebben, de mint ha 2012-ben náluk is eltűnt volna a bővebben paraméterezhető "fél-automata" mód (nem emlékszem pontosan, mert én ezt ritkán használom), és digitális adásnál szerintem pont azt csinálja a Panasonic féle "Auto" mód is, amire be lehetett pöcögtetni a Samsungok "fél-automata" módját. De ha egy analóg adásnál a kép része a fekete sáv, az nehéz ügy. Ez utóbbival azt hiszem épp a Panasonic bánik jobban.3: Ez az előfizetői kártyás rendszer késése, míg ellenőrzi, hogy van-e jogosultságod a kiválasztott DVB-C csatornához.
4: Ez se fog menni. Imádnak "mute"-olni mindent, képet és hangot is. (Én az FM rádióknál nem szeretem, hogy még kézi adókeresési módban is kiirthatatlanul ezt csinálják. TV-nél nem zavar, hogy nem nézhetem ilyenkor a statikus háttérzaj hangyaháborúját.)
5: Ilyen távolságra szerintem ne add 50" alá. Inkább ~55"-os lenne jó, a 60-as sem lenne túlzás, ha kizárólag 1080p anyagot néznél.
6: Szerintem most már mindenképp várj pár hónapot, mert a 2012-es modellek már elfogytak, a 2013-asok pedig még kezdőáron ketyegnek. Nem rossz ötlet még hozzágyűjteni, és akkor a képátlón sem elspórolni.
Plazmából szerintem vedd ki az LG-t, és Samsung-ból is esetleg a 60"-oson gondolkozz, de ez még halovány kijelentés a 2013-as modellek bővebb ismerete nélkül (egyelőre majdnem minden csak megalapozott saccolás).
A műszaki eladó mindig elsősorban eladó, és csak opcionálisan műszaki. (Ha ért hozzá, akkor is a profit az elsődleges, ami LCD-ken általában magasabb.)
Megjegyzés:
Ha veszel egy normális TV-t, akkor ne sajnáld az internet sávszélt, és ne xvid-eket és 720p-s anyagokat "kölcsönözz ki a virágboltból", hanem lehetőleg eredeti BD anyagokat (25-40Gb, BD struktúra szerinti mappástól, vagy ISO-ba pakolva).
Illetve lehetőleg Sigma chipes médialejátszóval használd.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz sinick #37134 üzenetére
A képátlós kérdésre ökölszabály a "ménél nagyobb, annál jobb", csak az a kérdés, hogy mikor mennyire. Panasonic-nál általában minimális, Samsungnál viszont jelentős a különbség. Az LG PDP-it nem ismerem annyira, de biztos, hogy náluk sem érvényesülnek fordítva a fizika törvényei és a marketingszempontok sem azt diktálnák, hogy az kisebb és így olcsóbb modelleket szándékosan jobbra gyártsák még akkor is, ha azokat nehezebb még azonos szintre is.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
patakidr
aktív tag
válasz sinick #37858 üzenetére
Az általad linkelt esetben a manusnak irtó szerencséje volt, hogy olyan hozzáállást váltott ki a konok hülyeségével, amelynek engedve azt mondta a Pana: nem akarok balhét, ez egy nyűgös ügyfél - bár nincs igaza - a békesség érdekében cserélem.
De ezt a mondva csinált "garanciális" problémát (ami egyértelműen user hiba), hogy ti. beégette a készülékét, ne vegyük egy kalap alá azzal a jogos kérdéssel, hogy a javítás során megfelelő alkatrész került-e beépítésre Heffi esetében.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz sinick #55258 üzenetére
Nem fóliázzák, legalábbis nekem sem volt a TV-n, csak a káván. Viszont az jó 5let, hogy megnézze az ember az üzemidőt, este én is megteszem.. Elvileg az újaknak gondolom 0km-esnek kellene lennie igaz?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
fil
őstag
válasz sinick #55272 üzenetére
garancia = jótállás
1 év az a törvény alapján kötelező 10.000 Ft-tól. Az eladó ettől fölfelé bármennyire eltérhet. Tehát ha az van rajta ,hogy 4 év garancia akkor az 4 év "jótállás". Kivéve ,ha kifejezetten ,írásban kikötötték ,hogy a második 2 év az csak ez ,vagy az... -
sinick
senior tag
válasz sinick #55258 üzenetére
Egy napja használom az 50GT60-at. Élménybeszámoló.
Tetszik!!!
Egyelőre csak Digi DVB-C-t nézek és az SD-t szépen felkonvertálja, a HD szép. Pixelhibám nincs, sávosodást nem látok, ghosting sincs, pedig nem kímélem se időben se logóban (nem zoomolom ki), inkább csak képbeállításban kímélem. Remélem, hogy nem hajtom túl (egyelőre normál mód szerkesztve: kontraszt 50-ről 45-re,fényerő 0-ról -5-re, automata fény ki-ről be, többi maradt alapon), maximum az asszony kap egykét sorozat epizódhoz mozi módot.
Tápzúgást mute-ban sem hallom, csak akkor hallottam, amikor mögé néztem, hogy leolvassam a sorozatszámot. Első bekapcsoláskor feltünt egy kis vibrálás, de mire az induló beállításokon túljutottam, addigra megszoktam, azóta nem látom.
Ditherzajt csak közelről, kb fél méterről látok, a ~3 m-es nézési távolságból nem.
A zoom kezelés tényleg zavaró 16:9 esetén, úgyhogy a kép fixen 16:9. Néhány csatornán elipszisfejűek az emberek, de azokon nem nagyon zavaró, mert úgymondván "nem a képi tartalom a lényeg".
A korábban aggasztó bekapcsolási és csatornaváltási idő is megfelelő, kellemesen és ügyesen megoldották a várakozási idő kitöltését. Gombnyomástól rögtön infósáv, majd ~1 másodperc múlva hang, újabb ~1 másodperc múlva kép is jön. Szóval ~1.5-2 másodperc alatt van meg a csatornaváltás.
Ami meglepett (pedig nem szoktam meglepődni), hogy egyszer csak a PC-men megjelent, hogy hálózatban (WiFi) új hardvert talált és jobb gomb küldés tévére parancsal tolja a képet és hangot a tévére. Sajnos mkv-t nem tol (nem tudom, hogy ahhoz kell-e valami).
A youtube-ozás is egészen használható (gyerekeknek néhány mese csak ott van meg).
Üzemidőt még nem kérdeztem le. Ezt egyébként naplózza a tévé? A belépépés járhat garanciavesztéssel? (Csak azért kérdezem, mert Samu CRT-vel volt már ilyen veszekedésem.)
(Az előző hsz-emre reagálva: a páneurópai garanciajegyet átolvastam, azon a magyar jogszabályokat taglalják. Szóval a vállalt "garancia" kicsit gumiszabályosra sikeredett, de most nem ezzel foglalkozom.)
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz sinick #55422 üzenetére
"egyelőre normál mód szerkesztve: kontraszt 50-ről 45-re,fényerő 0-ról -5-re"
Tedd be szerencsétlent Cinema módba. Sokkal jobb, mint a Normal és maga a képmód nem terheli jobban vagy kevésbé a panelt.
A képvisszamaradást érdemben két dolog befolyásolja a képbeállítások közül: a [Kontraszt] és a [Panel fényerő]. Utóbbi nagyon egyszerű, ha nem süt a nap a szobába, akkor 2D-re elég az Alacsony is. A Kontraszt-ot pedig állítsd be alulról közelítve érzés szerint, hogy kellemesen világos legyen a kép.
Ha nem adsz neki elég Kontrasztot, azzal csak feleslegesen csökkented a felhasználó élményt, másrészt úgymond "lassabban járódik be". Új korában sem árt neki önmagában a magas Kontraszt (még a maximális se, ha valamiért az kéne, bár azt nem hiszem), csak olyankor van szerepe, ha közben statikus képelem is található a kijelzőn (szóval 16:9 arányú tartalmakat, fix világos logó nélkül a 0. perctől is nézhetsz 100/100 Kontraszt-on és Magas [Panel fényerő]-n is, ha meg akarsz vakulni, magának a készüléknek nem árt, az RTL Klub logó viszont 50/100-on és Alacsony panel fényerőn is beragadhat nem csak a 100., de a 2000. vagy 12000. üzemórában is).[ Szerkesztve ]
-
dgabro
tag
válasz sinick #56690 üzenetére
hm ez érdekes, kipróbálom kiváncsiságból, köszi
(#56689) Gabor970:
eddig én is maradéktalanul elégedett voltam a régi beépített lejátszójával, ezért is furcsa és "zavar", hogy ez így viselkedett, mert eddig válogatás nélkül lehetett lejátszani akármit.
--------------
Nem kell félre érteni, igyekszem helyén kezelni ezt a belső lejátszó dolgot, csak ez olyan furcsa dolog volt számomra, hogy találkoztam olyannal amiben egy picit jobb lenne a régi?
Persze a méretbeli növekedés, meg a kép is tetszik, apróság ez, és értem, hogy ilyen szempontból elhanyagolható, hiszen venni kell hozzá egy külső lejátszót, de hát na.
Mivel kiszolgált a régi belső lejátszó is, csak azért akartam eddig venni hozzá külsőt, hogy megtapasztaljam mennyivel jobb azzal, és mert elhiszem, hogy jobb lesz (meg ez a TV talán tényleg megérdemli már), de így, hogy már lassan kötelező is mellé, egy kicsit lentebb szállt a prémium lelkesedésem a TV irányába (attól függetlenül, hogy a képet kell nézni, én nem bántam volna ha a mellék szolgáltatások is maradéktalanul kielégítik az én alacsony igény szintemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs