Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMack
csendes tag
Sziasztok!
Most tölteném először a PS5 kontrollert, USB kábel csatlakoztatva (a gép elején lévő porthoz), be van kapcsolva a konzol, főmenü, de látszólag nem történik semmi (jobb felső sarokban nem jelenik meg a töltés ikonja, a PS gomb megnyomása után megjelenő menüben sem animálódik a töltöttségi szint, ellenben villog, hogy alacsony). Ha a gépet pihenő módba rakom, vagy a menüben kikapcsolom a kontrollert, a rajta lévő fény elkezd narancssárgán pulzálni, szóval gondolom akkor tölt. Viszont ha bekapcsolom a gépet vagy a kontrollert, a főmenü jobb felső sarkában egy pillanatra megjelenik a töltés ikon, de rögtön el is tűnik és olyan, mintha megáll a töltés.
Menüt átnéztem, nem találtam ilyen beállítást, amikor először kapcsoltam be a konzolt, ugyanígy, bekapcsolt állapotban, használat közben töltötte fel a kontrollert.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- RAM topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest