Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi86
senior tag
válasz
hitchins #102978 üzenetére
Ha volt már plus előfizetésed, és lejárt, akkor tudod aktiválni a kétnaposat.
Ez viszont csak egyszeri lehetőség.
Ha már aktiváltad, vagy még nem volt plus-od, akkor marad a 14 napos trial, amihez kéri a bankkartya számod.szerk.: Miközben visszaolvasgattam, nem frissítettem az oldalt, csak most látom, hogy A'rpi válaszolt már. Szóval majdnem jól tudtam
-
A`rpi
addikt
válasz
hitchins #102978 üzenetére
"2 napos psplus kodot lehet valahol venni/szerezni?
Fo profilomon van plus de van egy ket jo ajanlat us storeban is viszont emiatt nem vennek meg egy teljes havi vagy 90 napos plust-t."Ha nincsen előfizetés azon a PSN ID-n ~2, 3 havonta felajánlja,
ha a játékmentésekhez mész, azon belül pedig a plus cloud storage-ra.
Nem kell hozzá semmit megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Asus ROG Ally
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Eladó PS5 Streaming bundle
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest