Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
neato3loco
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #65899 üzenetére
Amikor megnyitod azt írja ki, hogy felírt a várólistára. Szerintem itthoni idő szerint éjfél körül lesz belőle valami. Túl sokan ugranak rá aztán nem bírja a szerver. Máris jó teszt eredmény!
SE
Gamepodon egy cikk készült róla, miszerint ma indul. Egy fórumtárs kommentje a cikk alatt szerintem mindent visz.
-
Ez a Battleborn hogy működik? Semmit nem enged elindítani? Így nehéz lesz tesztelni
-
Felőlem belefér, de az egyik havi ingyenes kínálatot egyszer az űberkonzol honlapjáról linkeltem be, aztán kiderült hogy kamu, ők is leszedték, de nekem esett mindenki és akkor jött az hogy "be kell fejezni a felesleges találgatásokat mert csak", mondjuk értelme semmi az egész találgatásnak, mert úgy is kapunk valamit, és most mi van akkor ha csak aznap tudjuk meg amikor felkerül a store-ba, akkor már nem is kell senkinek mert nem tudta előtte egy héttel hogy mi lesz az?
-
Rigormortiis
veterán
Mit kell visítani a twd 2 miatt? Fasza játék, és ha valakinek tetszik, az szarér-hugyért meg tudja venni az elsö szezont, nincs olyan hónap, hogy ne lenne akciósan. Böven fasza, minöségi játék, ahogy a broken age is az volt.
-
Zanik
addikt
válasz
gyuribácsi88 #65885 üzenetére
Ha foglalkoztatja az embereket, akkor miért ne beszélnének róla?! Ez is belefér szerintem ontopic témába.
-
sting2
addikt
Ilyet használ valaki?
[link] -
Bazsi1987
őstag
válasz
gyuribácsi88 #65891 üzenetére
Engem se most de ha esetleg a Walking dead 2 évada lesz az elég p*raszt húzás!!
-
neato3loco
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #65891 üzenetére
Háhááá akkor már ketten örülünk neki!
-
-
RangerFox
veterán
válasz
#00110336 #65878 üzenetére
A TWD S2 teljesen jó, csak rövidebb és vontatottabb lett az első évadnál
marilllyo: Tesz utalást az első évadra, illetve pár szereplőt az első évadból ismerhetünk, így a második évadban ha nem tudod kik ők, akkor nem is érzed annyira fontosnak a halálukat, találkozásokat, stb. Olyan erősen ajánlott végigvinni az első évadot, de mivel rengeteg új szereplő van a második évadban, és egy teljesen új szálat visz tovább, így belekezdhetsz az első évad végigjátszása nélkül, csak bizonyos részek homályosak lesznek. -
marilllyo
veterán
válasz
neato3loco #65886 üzenetére
Bosszantó mert már ráizgultam a Thief-re. Az még úgy tényleg érdekelt is volna.
-
xenom0rph
őstag
válasz
gyuribácsi88 #65885 üzenetére
Ez most elég hivatalosnak néz ki
-
Mi lenne ha egyszer az életben megvárnánk a hivatalos sony bejelentést az ingyen játékokról?
-
törölt tag
-
Nescafé
őstag
Until Dawn témát ti le tudjátok tölteni?
-
xenom0rph
őstag
válasz
neato3loco #65874 üzenetére
Nem kell oda belépni, valami exkluzív tartalmat ad csak a játékhoz. Anélkül is menni kell. Azt írja, hogy berakott a sorba és várni kell még játszhatsz gondolom mindenki egyszerre rácuppant..
-
xenom0rph
őstag
válasz
neato3loco #65872 üzenetére
Megy, de játszani nem tudok mert "feature not available"..
-
neato3loco
senior tag
Megy a BattleBORN!
-
Tuomas
addikt
válasz
neato3loco #65865 üzenetére
Akkor gondolom lou multi nem lesz
-
-
Nescafé
őstag
Until Dawn kiplatinázva
-
xenom0rph
őstag
válasz
neato3loco #65859 üzenetére
6-kor, váááárom már
-
gyuromoj
veterán
Csak nekem nem adta meg az AC azért a Trophy-t hogy felfedeztem minden kilátó helyet?
-
Tuomas
addikt
válasz
neato3loco #65859 üzenetére
Türelem
Mindjárt viszem a kutyát sétálni, meg rendelek valami kaját aztán csapathatjuk a lou-t -
neato3loco
senior tag
Battleborn béta helyi idő szerint mikor kezdődik? Már rommá unom magam a Broken Age egyáltalán nem szórakozó játékában.
(nincs semmim, és senki akivel mással tudnék játszani)
-
krx21
nagyúr
válasz
hakos1987 #65784 üzenetére
Pont fordítva... Az ezüstős paszta legfőbb hővezető rétege az apró fém örlemény ami benne van. Ha kiszárad is van hővezetés, ellentétben amelyikben nincsen... Száradni mindegyik szárad. A másik, hogy amiről te beszelsz a gyári szürke paszták, nem az a kifejezetten ezüstős paszták...
A videó meg klassz, de nem értem miért forrasztotta ki, majd be a procit???
Rossz volt?
Mert a hűtés hatékonyítása végett ennek nem sok értelme volt...Danih 851: pontosan és akkor már vehetsz is 1.5 vagy 2tb-os hdd-t is és amit kiveszel azt eladhatod...
-
metju
tag
125ert egy 1 tb-os ps4 boltból megéri a watchdogsal es az Assasin syndicattel jól mondom?
-
danih
veterán
Wild infók - végtelen bejárható terület?
(Érdemes amúgy tovább nézni, mekkora dolgok vannak már benne)
-
NestQuick
tag
-
danih
veterán
válasz
arpi6k #65831 üzenetére
Esetleg itt.
Kattints az Értékelés fülre.
(Amúgy én azt tervezem inkább veszek egy 500 GB-osat és számtech boltban egy 1TB-os vinyót és berakom. Forintra ugyanennyire jön ki de így lesz pluszba egy 500 GB-os vinyó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Lenovo Legion go
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest