- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya2900XT
aktív tag
válasz
haddent #4727 üzenetére
Osztálytársak voltunk... "komoly" OKJ-s végzettségünk miatt fél éve várunk valami melóra,h lehessen egy kis mellékes a next genre (is)...erre ezt a szerencsétlent nem felvették a Tescóba?...Pont őt aki megveszi és 1hónap múlva sír h ezen nincs 8*AA legalább..Én meg játék helyett mehetek C+E-s jogsira amivel májusba végzek teljesen...szeptemberbe meg menni kéne főiskolára..magyarul 1évig várhatok minimum nyári munkáig míg lesz mellékesem next genre csak azért,mert munkatapasztalat nélkül mondjuk a kecskeméti mm-be egy cicanacis picsát vettek fel számítástechnika osztályra,mert neki kereskedelmi végzettsége van az én műszaki infós végzettségemmel cserébe..csak szegény azt nem tudta elmondani h pl van-e különbség a A4-es vagy i3-as procik között...mondjuk biztos elfogult vagyok..
Bocs az offért srácok csak nyomkodnám már én is azt a sz@rt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox One X 1Tb
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest