Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
varadigabor
üzenetére
Lehet, a dobozon kívül is rajta van a modell number most fejből nem tudom de keress rá tudni melyik az új. Hivatalosan csak wifiben különbözik. Én simán el tudom képzelni, hogy 1 évvel később már nem volt hajtás és nyugisabban gyártottak, a (közel) selejt sziliciumot kiba***ták nem felhasználták stb. Ártani biztos nem fog, ha az újat veszed

Nekem eddig simán kihozták ide Delawarebe vagy hova a rákba egy koszos mekdónácba az útszélére

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Xbox One/Series X lemezes játékok korrekt áron eladóak/10.000Ft felett ingyen Foxpost
- Rock Band 4 Hangszer Pakk - Xbox One / Xbox Series
- Xbox One S All-Digital Edition 1TB + kontroller + doboz szép állapot, kipróbálható
- Porfogó Sega Mega Drive játékok. 6 db csak egyben.
Üzleti előfizetők hirdetései
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek