- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
NyMRooD #176256 üzenetére
Akkor visszakacsintások sincsenek gondolom vagy legalább is annyira nem fontosak? Azt jól tudom, hogy az időbeli sorrend az 1->2->3? Akkor szerintem pát héten belül megveszem, ahogy lemegy megint 6k-ra. A 2. részt azt xbox 360-on fogom játszani (igaz megvan pc-n is) az elsőt meg steam-en, de azok annyira nem vonzanak, amolyan bakancslistások, hogy majd 1x.
Szerk:
(#176257) Gery9112: Ez neked akart válaszként menni, csak mellé nyomtam, köszi egyébként az infót.
(#176259) penge111 Köszi neked is.
u.i. Egyébként mostanában jelent meg 2 (vagyis a mai naptól már 3) witcher képregény, amelyeknek a játék szolgál alapjául (már mint a a sztori az eltér a játékétól, de a játék univerzumában játszódik - bár az meg ha jól tudom csak időben tér el a könyvétől) és meghozták a kedvem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Horizon Forbidden West
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest