-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
válasz Revesz #23189 üzenetére
Vagy nem ott találtad el, ahol gondolod, vagy ahol látszott (a jóféle hitbox), vagy csaló.
De mondjuk én is menekültem már meg úgy, hogy szétlőttek, és konkrétan a hp csíkból semmi nem látszott. Mire fedezékbe értem, a boostertől lett kb. 2-3mm-nyi hp-m.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Winne
nagyúr
válasz Revesz #22632 üzenetére
Állítottam ventiprofilt, a kártya gyári értéke boost esetében 1708 MHz, valahogy 1850 MHz környékén kezdem a játékot és 1835 MHz-re áll be és azt tartja végig.
Ezekkel a beállításokkal játszom 100-as FOVval:
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
VGNGR
senior tag
válasz Revesz #22629 üzenetére
Pedig hidd el, nincsenek. EA eleje óta megvan a játék, tudom, milyen amikor röcög, microlaggol. Nekem(!) perpill nincs vele gondom. Ettől még másnak lehet azt aláírom, meg lehet minden updatenél 20-al kevesebb fps, meg egyebek, ezt is elhiszem. Nálam hálistennek nincs.
-
gbela
senior tag
válasz Revesz #22360 üzenetére
Van rola video youtube-on. De a lenyeg, hogy olyan 600 meterre a celtol erdemes kiugrani (ha ez lehetséges).
A legfontosabb, hogy nyitáskor 231+ legyen a sebességed, mert akkor alacsonyabban nyitsz. Tehát a repülés végén függőlegesbe vágni magad, hogy meglegyen a 231. Ezt pedig úgy kell időzíteni, hogy olyan 100-120 méterre légy a céltol nyitáskor.Tehát ideális eset, h ~600 méterre a céltól kiugrasz (még akkor is ha amúgy a repülő megy közelebb is), ekkor olyan 190-200al közelíted a célt (W végig nyomva, különben csak esel), nyitás előtt meredeken lefelé, hogy meglegyen a 231km/h nyitáskor, jó esetben ez kb 100-120 méterre van a céltól amit már nyitott ernyővel teszel meg.
Ha a kiszemelt céltól távolabb megy a repcsi mint 600m az sem baj, akkor ereszkedéskor kevésbé meredeken mész, és nem 190-200al, csak 160-al, de a vége ugyanaz kell legyen.
Kb ennyi sztem.
@Segal: a wave módszer már nem működik, legalábbis tesztelték sokat és már az az optimális amit fent írok.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Revesz #22360 üzenetére
A titok nyitja hogy nem sokáig kell a magasba maradni és utána hirtelen zuhanni hanem mindig elkezdeni gyorsulni lefelé és ha még távolabb vagy akkor visszahúzni az egeret majd újra gyorsulni és így haladni lefelé. A másik hogy mikor ugrassz. Nem szabad megvárni a derékszöget hanem már előtte ugrani kell. Az tőled függ hogy mikor, én elég hamar szoktam de ez mindenkinek ami épp bejön. Próbálgatni kell és ahogy a leghamarabb leérsz.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AMD Fèlkonfig win 11 kompatibilis
- Realme Buds Air 5 Pro, aktív zajszűréssel (ANC) - 50db, LDAC
- Logitech G213 Prodigy RGB Gaming billentyűzet, Magyar kiosztás, Fekete
- !Áron alul! Xiaomi G34WQi Ívelt 34" Gaming Monitor WQHD 3440 x 1440, 1ms, 180Hz, HDR, 21:9, Garancia
- i5 Félkonfig eladó Videókártyával