Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz zo-lee #15099 üzenetére
Ahogy Winne is írta: csak pörgess át rajtuk, ha nincs semmi érdemi infó, ne szólj hozzá vagy indíts egy új gondolatmenetet valami értelmesebb dologról. Ez amúgy számomra is unalmas már de eljutottam oda hogy komplett blokkokat tudok ignorálni. Igazából lehetne azt gondolni, hogy majd kikopik ez a dolog de nem. Vannak emberek akik szinte csak ezekről a témákról szeretnek beszélni.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Don.Corleone
aktív tag
Aki esetleg a piros oldalt erősíti annak hasznos lehet:
PlayerUnknown's Battlegrounds™
- Up to 5% faster performance using Radeon Software Adrenalin Edition 18.2.2 on the Radeon™ RX Vega 56 (8GB) graphics card than with Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 at 2560x1440p (1440p). RS-207
- Up to 7% faster performance using Radeon Software Adrenalin Edition 18.2.2 on the Radeon™ RX 580 graphics card than with Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1 at 1920x1080p (1080p). RS-209nekem még nem volt alkalmam tesztelni, majd délután.
-
Ventur@
senior tag
Csősztök!
A legutóbbi frissítés óta nem megy nálam a Shadow Play Hightlights. Ez a driver "régi" mivolta miatt van, vagy be kellene valahol valamit állítanom?
A ReShade tiltó patch óta a játék Gameplay részén szürke a Highlights auto capture nálam (inaktív). Tehát nincs ott semmi, míg eddig ott volt a Shadow Play szöveg. 388.71-es driver van fent + Experience. OS: W10 Prof 64bit (ha kell ez is). Ha a "régi" driver verzió az oka, akkor felrakom az újat, csak tudni szeretném, hogy nem-e valami más a probléma .
Előre is kösz a segítséget/infót !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Segal
veterán
válasz Ventur@ #15104 üzenetére
100% hogy nem az nvidia driver verzio a ludas mert ugyanezt hasznalom jelenleg es tokeletesen mukodik vele a rogzites.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Bobó_20
aktív tag
Akkor, hogy ON legyen: a logitech gaming software-ben alapból van PUBG profil (megtalálja a telepített gameket), így amint indítod a játékot már az töltődik be. Innentől elég könnyű és kényelmes az egered PUBG-re állítani. Szóval valamennyire kapcsolódik ide is.
Már bocsánat, de azt sem jobb olvasni, hogy így ölt meg csaló, úgy ölt meg csaló, itt a csirkevacsim nézzétek, stb.
-
niof
addikt
Bocs, hogy most ellent mondok neked, mint TG, de az utánad szólónak annyiban igaza van, ha a játékhoz optimális hardvereket meg lehet vitatni, akkor az egér is belefér, épeszű keretek között persze, nem oldalakon át. Tulajdonképpen ennyiből sem a videókártyák, sem a procik nem férnének bele, de azokért eddig nem lett szólva. Véleményem szerint belefér, hogy ki mit használ, és esetleg ajánlani is ér. Vagy változtass a szabályokon, és a játékon kívül minden másról tilos legyen beszélni... De a te döntésed...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz sirszevenap #15111 üzenetére
Minek? Ma de. is nyertünk egy meccset...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
saen
Topikgazda
Nézd, van itt a PH-n egy kifejezetten jó egeres topic (be is lett linkelve) ahol nagyon szuper egeret tudnak ajánlani kifejezetten PUBG-hez is. A hozzászólásom arról szólt, hogy ezt ott érdemes megvitatni.
Emellett nem szoktam szólni az olyanokért amikor arról van szó, hogy milyen hardver kell a játékhoz. Az egér azonban nem elég speciális ahhoz, hogy erről érdemes legyen itt beszélni. Bármelyik FPS-hez ajánlott egér tökéletes PUBG-hez is. -
ReFleXx
addikt
válasz sirszevenap #15098 üzenetére
3 evig hasznaltam 80Hz-en a Dell ips monitorom es semmi baja nem lett.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz sirszevenap #15115 üzenetére
en nyugodt szivvel ajanlom inkabb mint 60hzen nyomorogni
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Winne
nagyúr
válasz ReFleXx #15114 üzenetére
Az enyém régen ment 75-öt ugyanezzel a kábellel, majd 72-t, majd 71-et, most meg csak 60-on hajlandó menni. Nem tudom mi változott, de másik gépen nem tudom most tesztelni, hogy a gépemen volt-e valami ami nem tetszik neki, vagy simán kezd elhalni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
KisApám
addikt
Én nem tudom mi van ma, de nagyon fura, hogy 5-10 méterről szemtől szemben pl. sem sörétessel, sem az M16A4-el több lövés után sem sebesítek meg senkit... visszanéztem a death camerával, és fullon maradt mindenki... van mostanság valami új cheat?
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Running
tag
válasz KisApám #15119 üzenetére
Az utóbbi egy hétben nagy random adja a találatot, még a szokásoshoz képest is. Tegnap este a friss landolót 2x lőttem mellbe sörétessel az ablakból 10 méterről és simán rohant tovább. 2 perccel később saigával 5x lőttem bele a haverjába (célzottam, kb 15 méterre volt tőlem), mire elfeküdt. Ha nem magam csinálom, el sem hittem volna. Csapattársam uzival 1 tár telibe kevésnek bizonyult ellenfélbe és hasonlók.
Megindultunk a lejtőn, remélem sikerül megállítani, mielőtt lelép mindenki.[ Szerkesztve ]
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy ha ki szeretném próbálni vásárlás előtt a játékot erre van lehetőség?
Mintha hallottam volna ilyen 7 napos próbaidőszakról, de nem találtam róla semmit.Köszönöm ha tud segíteni valaki.
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Killerlaca #15123 üzenetére
7 Napos próba EA-nál van.
Megveszed és ha nem tetszik 2 óra játékidőn belül visszakéred a pénzt steamen.[ Szerkesztve ]
HATER
-
zo-lee
aktív tag
Ha Steam-en megveszed, és nem tetszik a játék, 2 órán belül visszakérheted a pénzed.
-
Dyingsoul
veterán
Megveszed, kipróbálod, és refundolod. Csak arra figyelj, hogy ne lépd túl a 2 órás játékidő limitet.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
dav1dkaah
tag
Egyébként kar98k-val miért talál mindenki el elsőre de ha én lövöl vele meg se döglik vagy el sem találom
-
vaki
aktív tag
válasz dav1dkaah #15128 üzenetére
Jó kérdés, én is lassan már ott vagyok hogy fel sem veszem. Komolyan, aki tőlem 50 méterre van, azt se tudom vele eltalálni, cserébe viszont a fél pálya hallja hogy lövöldözök.
Ma délelőtt egy rakás bughalmaz volt az egész game. Leugrok sulira és nem volt loot - legalábbis fegyver nem, úgy menekültem el onnan hogy legalább egy pisztolyt vágjon hozzám valaki...
Következő körben lementem a Ferry port szélére, 4 házat lootoltam, de az első 2-t kétszer kellett, mert menet közben adogatta be a cuccokat, még hallani is lehetett amikor megjelentek.A felhasználóbarát felhasználó
-
protegum
aktív tag
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
yozsee11
aktív tag
Ahogy látom az utóbbi 5 napban cirka 1 millióval csökkent a napi max játékosok száma.
Találkozott valaki ezzel kapcsolatos hírrel, információval?
A rendes játékosok most elégelték meg a sok csítert és szar szervereket, vagy pedig a bannolt sárgák már csak a Tencenten keresztül tudják megvenni a játékot és nem közvetlenül Steamről?Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
addikt
válasz yozsee11 #15139 üzenetére
Én is félreraktam, tolom addig a fortnite-ot, teljesen más világ, de legalább akit szájba lövök 2 centiről egy egész tárral, az megdöglik. PUBG nálam 1 hete katasztrófa, addig akárkire lőttem meghalt, most mindegy mit csinálok, mindig én szívom meg. És megnézem a profilját annak aki megölt, és egy ilyen 0-4 es k/d-s nyomorék, aki soha nem nyert kört, de úgy fordult rám és lőtt agyon mint shorud. Katasztrófák a szerverek ismételten, pedig a múltkor már egész tűrhető volt a helyzet, nem tudom most mit csináltak, de kb ott tart a játék mint mikor kijött az 1.0
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Årpi
őstag
válasz MasterMark #15137 üzenetére
Elég szar, valóban.
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Aventador91
őstag
válasz gyuribácsi88 #15140 üzenetére
ez van nálam is. tegnap volt a legrosszabb.
-
Jinxb1rd
addikt
Lehet nem is baj, hogy egyelőre nincs kártyám a játékhoz, legalább egy picit rápihenek.
We are only Stardust...
-
atee
őstag
Imádom ezt a játékot!
8 kill 230 hit pont és max top 10
1 kill 7 hit pont csirkevacsiVagy squadban 26 kill és semmi
az ellenkezője meg 1 kill es winEzek pont szélsőségek, de általában elmondható, ha jól megy a játék akkor nem nyerek
D-day 2002-01-04 01:54
-
Grave_444
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #15140 üzenetére
Egyik nap shotgunnal 5-öt rálőttem a srácra, ő 1,5 tár Ak-t 2 méterről. Persze én húztam a rövidebbet és mindkét sebzésbe meghalt volna vagy 3 ember.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz dav1dkaah #15128 üzenetére
én eddig hanyagoltam azt a fegyvert, de mostanság mindig szembe-szembe jön velem szóval tettem egy próbát. Lehet én voltam a noob, de mostanság mintha jobb lenne ez a fegyver mint az ea alatt, vagy fejlődtem.. Persze van hogy 8x-el megy a potato gyártás és van hogy holoval leszedem a srácot kb 150 méterre, szóval vannak érdekességek. Egy biztos marha pontos a célzása, én lehet ott szúrtam eddig el hogy rendre fölé-mellé lőttem gondolván muszáj a távolság végett. A sebzése miatt viszont nagyon jó, nekem viszont így is m16-m416 a kedvenc.
-
dav1dkaah
tag
válasz Don.Corleone #15148 üzenetére
Jaja. Mostanában én is eltalálgatom vele az embereket
De a legjobb a shoti -
scabi78
senior tag
mai statom: két kör, két második helyezés. holnap csak egy kört tolok
Tiszta Windows, rendes ház!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest