Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Az ingyenes ládákból nagyon kevés eséllyel esik jó, rengeteg videó van erről, volt aki 100 szürkét nyitott. A kulcsos ládák jobbakat dobál, de abból is vagy nyitsz többet egyszerre, mert ha nem, inkább add el.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
protegum
aktív tag
válasz Jinxb1rd #15957 üzenetére
Nem hiszem, sőt tovább megyek nem nézem ki a blueholeból, hogy ennyire bonyolult függvényeket írogattak volna. Már a bp számításnál is túl sok volt a konspiráció. Mindegyik cuccnak megvan a nyitási esélye, ehhez jön a mázli-faktor, ami mindenkinek egyéni. Egyszerű matek. Ha kinyitsz végtelen számú ládát minden cuccból lesz legalább egy .
-
Running
tag
Friss network elemzés. 30hz fölé nem fog menni, mert a motor még nem tudja ennyi embernél.
-
Juhasz27
tag
Hali!
Haverral úgy döntöttünk, hogy megvesszük eme játékot. Pár óránk van benne csak, de ha valaki úgy gondolja, hogy csatlakozna 2 kezdőhöz és van kedve elmagyarázni párdolgot az írjon privátot kérem.
Napi pár órát tudunk gép előtt lenni (hétvégén többet) és mindketten 20 éves kor felett vagyunk.
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
NyxNyxNyx
addikt
Felesleges azt nézni, hogy mi van ha kinyitja. Ezek az árak mindig úgy állnak be, hogy hosszútávon, ha eladod és nem nyitod ki, jobban jársz. És nem is kis különbségről beszélünk. Egy átlag láda ára 30-40 cent körül lehet, de ha kiveszed steamről, akkor legyen 30. 10 accounttal heti 4 ládával ez 12 euro/ hét, míg egy jó csalás legalább 30 euro/ hó, ami legyen 7 euro/ hét. Tehát 5 euro profitért szerinted képesek lennének ennyit baszakodni? Sokkal nagyobban kell, hogy csinálják ha tényleg profitra mennek, biztos vagyok benne, hogy ez ritka. Semmi nem változna, ha nem lehetne keresni a játékkal.
Annak meg semmi értelme nem lenne, hogy ha egyben nyitsz ki sok ládát, akkor jobb dolgokat nyitsz. Csak úgy érződhet.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Jinxb1rd
addikt
válasz protegum #15958 üzenetére
Semmi bonyolult függvény nincs mögötte, szimplán a free ládában sokkal nagyobb darabszámban van szürke cucc, aminek ráadásul a drop chance-e is nagyobb. Így jön ki az hogy 100 ládából mind szürke lesz akár.
A fizetős ládában nincsenek szürke cuccok, zöldtől kezdődnek, kevesebb darabszámmal és a zöldnek alapból nincs az a nagy drap rateja se, mint egy szürkének. Ez nem fikció, nem rég volt egy hír hivatalos forrásból, asszem a biker láda megjelenésekkor, hogy melyik ruhadarabot mekkora eséllyel dobhatja a láda.
We are only Stardust...
-
Segal
veterán
Akkor miert venned huszasaval a kulcsokat?
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Winne
nagyúr
mert a kulcsban nem veszítem el a pénzt, max nyerek vele, vagy nyitok, még nem döntöttem el.
@(#15970) richie900812: már eladtam időben, akkor 17,5-et kaptam érte a kasszába.
@(#15971) Grave444: én simát nem nyitnék a helyedben, max kulcsost. A simákat eladod, az árán tudsz venni olyan cuccot, ami tetszik is, kulcsosból meg eshet olyan, amit többért el tudsz adni.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz NyxNyxNyx #15972 üzenetére
Ja, hát nyilván nem most nyitnék már. Hanem amikor kijönnek az új ládák, előtte már be kellene kulcsokból vásárolni, hogy ne legyen trade banos, az új ládákból meg venni még annyit pluszba pénzért, amennyi kell és akármit nyitsz, azonnal el tudod még adni őket jó áron.
Csak hát ebbe van rizikófaktor, meg lové is kell hozzá. Oda megy a pénz, ahol van.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg megoldás az állandó crashre. Megvettem de 100% -ban crashel a játék. 99% ban akkor amikor tab-ot nyomok.
Ez az üzi "We are very sorry that this crash occurred. Please help us track down and fix this crash by providing detailed information about this."
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15978 üzenetére
az első megvolt, a másodikap épp intézem, a hyper threding kikapcsra van tutorial így hirtelen?
-
Segal
veterán
válasz Jinxb1rd #15975 üzenetére
Ez a felfogás csak részben nyert mert amit vennél ládát arra meg a láda miatt lenne 1 hetes trade banod. Erre figyelj oda mert a végeredmény ugyanúgy szopóálarc
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
addikt
-
Winne
nagyúr
Ezen mindig sírok, nagyon jók ezek a voice chates videók.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15982 üzenetére
jah be kéne lépni a biosba. De sajnos az SSD miatt gyorsabban a bootol az op rendszer minthogy be kapcsolna a billentyűzetem és mivel a háztatársban levő másik billentyűt nem ismeri fel az alaplapom így nem tudok belépni a biosba. mindjárt szétb.sz az ideg. hihetetlen. szerzek vmi billentyűzetet aztán megpróbálom azt is.
Köszi a segítséget.
-
PeL
addikt
EU Top50-en belül fapfapfap... Jinxb1rd
[ Szerkesztve ]
-
marec1122
senior tag
válasz spanglee001 #15988 üzenetére
végül be tudtam jutni de a 4670 nek nincs hyper treading opciója. vga drivert frissítettem. a steames helyreállítás megvolt. Így is crashel amikor lootolok sajnos :S. Kár mert nekem nagyon tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz marec1122 #15991 üzenetére
Látom annyira nem vagy képben a driverekkel, meg ilyesmi, én azt mondanám hogy töltsd le az obit driver booster seriallal, aztán frissíts le mindent, főleg azon belül is a game részt. Lehet valamelyik visual hiányzik neki vagy directx. Illetve még azt nézd meg, hogy a játék fullscreenen megy-e beállítva, nekdm mikor window fullscreenen volt voltak anomáliák, bár nem crashelt.
Ha így se fog menni, akkor nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko32
tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma áll fenn (nem nálam), amiről ugyan olvastam forumokon, viszont ez nem csak ennél a játéknál volt/van, hanem Fortnite, Dying Light stb. Viszont megoldást nem találtam rá..
Nem tudom, találkoztatok-e olyannal, hogy társatokat kilövik, próbálod szedni, viszont rányomsz a use gombra (alapesetben F), azonban a 10s-es számlálás azonnal ujraindul, és csak kis szerencsével ha beadja, és tudod a társad felszedni. Fortnite-ban ládát nem tud nyitni alanyunk emiatt, Dying Light-ban pedig nem tud lootolni.
Az F gomb működik, a billentyűzet rendben van. Nem történik több gomb nyomása.
Esetleg valaki találkozott ezzel, ha igen, tudott rá orvosolni valamit?Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Grave_444
nagyúr
Valaki segítene Opskinsel kapcsolatban? Nem tudok sehogy belépni, mert a steam felhasználóm amelyik fiókhoz tartozik és elvileg az Opskinshez is nem az az e-mailem, amin a hitelesítő van.
-
adise
őstag
válasz hundai #15998 üzenetére
Miért kéne kiraknia? Talán 3-4 napja van season3? 1900as ratingel probál menőzni, ami top1000-re sem elég ha már játszottak eleget az emberek. Ami csak azért mert beletolt 24orát 3 nap alatt. Elég megnézned, hogy már kb 300-at ha ér a 2k. Simán többet játszol jobb a ratinged kb. Persze aki nemtudja, azt megvezetheti más értelme nincs. Különben a statot mutogatna nem a helyezést. Ha meg lelövik ugyis csaló volt ofc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs