Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Na igen AJAX-al profi megoldás az biztos
-
Realradical
őstag
Ha van egy submit gombod, akkor jó eséllyel van egy <form action="xxx.php" method="post"> szerű taged. Ezzel mutass rá a jelenlegi php-ra.
Az meg , hogy kiíródjon könnyen megoldható, ha beteszed az üzenetküldés resultját egy változóba amit átadsz , vagy egy sessionbe és azt iratod ki.
Ha nem akarod, hogy újra tudjon üzenetet küldeni az oldalról akkor tedd az egész jelenlegi.php-t egy If-be. Ha van értéke az üzenet resultjának akkor csak a resultot printelje ki.
Valami ilyesmi:
if(isset($uzenetresult)
{
print $uzenetresult;
}
else
{
többi kód ami már megvan
}Így este meló után ennyi telik gyorsmegoldásként

-
Realradical
őstag
válasz
raczger
üzenetére
Ez sem rossz megoldás, csak sajnos nem jó az én helyzetemhez. A lényeg, hogy egy darab xls fájl van megosztva egy mappában és azt töltik sokan. Rádásul ehhez nem nyúlhatok és cserélhetem le akármire is. Ez fix.
Tehát ezt nem töltik fel sehová. Nincs vele semmilyen event. Maximum a last modify dátuma változik. -
Realradical
őstag
Üdv!
Megintcsak kitaláltam magamnak egy projectet. Van egy excel fájl amit céges szinten sokan töltenek különféle feladatokkal. Ennek a szerkezete teljesen fix, csak a tartalmon változik. Erre írtam egy kis alkalmazást ami kiszedi a ránk vonatkozó feladatokat és mindenki egy kis mysql adatbázisba fel is tud iratkozni ha elvégezte.
Persze ezt egy php alapú weboldalon.Ezt úgy oldottam meg, hogy az xls fájlt lementem egy megadott mappába tabbal tagolt txt-ként. Ezt már automatikusan elveszi a php és load datázza a mysqlbe. Eddig jó.
Viszont arra keresek megoldást, hogy valamilyen úton módon ezt automatizálni tudjam, hogy ha elcsap a villamos és levágja két kezem ez akkor is működjön.
Tudok én valahogy xlsből importálni mysqlbe?
Ms sql alatt megoldanám dts-el de itt ilyet nem tudok... -
Realradical
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ühüm, kösz szerintem ezt kerestem, átolvasom, meg megbuherálom.

-
Realradical
őstag
A formátum 100%-ban ugyanaz eltekintve egy felsorolástól
szövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszöveg
szövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszöveg-1
-2
-3szövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszöveg
szövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegszövegValami ilyesmi és nekem a felsorolás kellene belőle.
Igazából pont az első kérdésedre keresem a választ, hogy hogyan jusson hozzá a php a levél tartalmához.
Ha már be tudnám tenni egy változóba a szöveget onnantól okés lenne a dolog. -
Realradical
őstag
Üdv!
Szeretnék egy olyan funkciót létrehozni php alapon ahol egy napi szinten ismétlődő email szövegét feldolgoznám , és kiiratnám a leszűrt végeredményt egy weblapra. Szerintetek (nagy vonalakban nem várok kész kódot persze
), hogy kezdjek hozzá? Egyenlőre kicsit tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Villanyszerelés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest