- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Üdv!
Megintcsak kitaláltam magamnak egy projectet. Van egy excel fájl amit céges szinten sokan töltenek különféle feladatokkal. Ennek a szerkezete teljesen fix, csak a tartalmon változik. Erre írtam egy kis alkalmazást ami kiszedi a ránk vonatkozó feladatokat és mindenki egy kis mysql adatbázisba fel is tud iratkozni ha elvégezte.
Persze ezt egy php alapú weboldalon.Ezt úgy oldottam meg, hogy az xls fájlt lementem egy megadott mappába tabbal tagolt txt-ként. Ezt már automatikusan elveszi a php és load datázza a mysqlbe. Eddig jó.
Viszont arra keresek megoldást, hogy valamilyen úton módon ezt automatizálni tudjam, hogy ha elcsap a villamos és levágja két kezem ez akkor is működjön.
Tudok én valahogy xlsből importálni mysqlbe?
Ms sql alatt megoldanám dts-el de itt ilyet nem tudok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest