Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Drizzt #2551 üzenetére

Jah az más, de akkor sem értem még, miért nem használtál eddig OOP-t PHP-nál. :B

Egy ideig én is csináltam úgy pár honlapot, hogy kizárólag AJAX-szal történt minden, de aztán rájöttem, hogy a google nem tudja indexelni az oldalakat, hisz JS szükséges hogy elérd őket. Illetve a másik probléma az volt, hogy hát lassú, sok JS-kóddal kellett vesződnöm, huhh, nagy hülyeség volt. :W

Azután csináltam magamnak egy saját MVC Frameworkot (Orchid Frameworkből kiindulva, csipet Zend Framework segítségével, de 90% magamtól, folyamatosan fejlesztem, sose lesz kész :D ), amiben van egy jó kis Nézet renderer (nuku AJAX, csak ha nagyon kell, akkor), Controllerben minden egyes Nézet fájl-ra tudok beállítani helyi változókat (van kb 40), így kavarodás se nagyon van. Automata CSS és JS beágyazás a layout-ot felépítő minden egyes kis html fájlnál, így azokat se kell egybe ömleszteni, illetve kézzel beágyazni...

[...]

Sokat lehetne erről írni. Nézz utána, bőven van értelme, sokkal gyorsabban és könnyebben lehet vele összedobni egy weboldalt - még ha minimális szerepe is van benne az adatbázisnak, akkor is. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés