Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Legalabb elore haladnak. Jo az irany.

En mindig azt mondom a PHP maga nem szar, csak konnyu benne szart irni, mer' joforman barmit irsz mukodik, de attol az meg szar, raadasul a net is tele van szar es/vagy outdated tutorialokkal, kodokkal. Hab a tortan, hogy ez egy ongeneralo folyamat. Jon a newbie, "programozik" 3 honapot PHP-ben, latja hogy megy ez neki, es meg motivacioja is van, erre nekiall oktatni a nepet a hulyesegeivel kulonbozo blogokon, ezzel olajat ontve a tuzre, hiszen az ujabb newbie-k, majd az o altal megosztott egyszerubb megoldast fogja valasztani, a professzionalis helyett. Hulye lenne 10 sort irni, ha azt meg lehet irni 4-ben is. Szar de mukodik. Win. Nagyon fel van higulva a PHP-s kodallomany, ez remelem valtozni fog, ha szigorubb lesz a nyelv, erre ertem, hogy jo az irany.
Nem akarok amugy senkit bantani ezzel, ez a newbie tema akar en is lehetnek, anno mikor elkeztem programozni en is PHP-vel kezdtem, es kabe minden fel ev utan mikor visszaneztem miket irtam, letortem volna a sajat kezem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Mouse with Laser Presenter Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest