- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Legalabb elore haladnak. Jo az irany.
En mindig azt mondom a PHP maga nem szar, csak konnyu benne szart irni, mer' joforman barmit irsz mukodik, de attol az meg szar, raadasul a net is tele van szar es/vagy outdated tutorialokkal, kodokkal. Hab a tortan, hogy ez egy ongeneralo folyamat. Jon a newbie, "programozik" 3 honapot PHP-ben, latja hogy megy ez neki, es meg motivacioja is van, erre nekiall oktatni a nepet a hulyesegeivel kulonbozo blogokon, ezzel olajat ontve a tuzre, hiszen az ujabb newbie-k, majd az o altal megosztott egyszerubb megoldast fogja valasztani, a professzionalis helyett. Hulye lenne 10 sort irni, ha azt meg lehet irni 4-ben is. Szar de mukodik. Win. Nagyon fel van higulva a PHP-s kodallomany, ez remelem valtozni fog, ha szigorubb lesz a nyelv, erre ertem, hogy jo az irany.
Nem akarok amugy senkit bantani ezzel, ez a newbie tema akar en is lehetnek, anno mikor elkeztem programozni en is PHP-vel kezdtem, es kabe minden fel ev utan mikor visszaneztem miket irtam, letortem volna a sajat kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Total Commander
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged