- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #9921 üzenetére
Várj, most PHP esetén milyen dll-ekről beszélünk?
"Lambdákkal"?Lehet, hogy sok volt a mai utazás, és fáradt vagyok, de most nem esik le.
Service locatorről fogalmam sincs, nem használtam még, de erről ezt találtam (nem javasolja).
Mivel már idekevertük a szezont is a fazonnal (dll-ek?), nem vágom, egyáltalán PHP keretein belül beszélünk-e a Singleton osztályok létjogosultságáról.Én szimplán azt állítottam, hogy pl. egy Logger osztálynál teljesen megfelelő megoldás egy Singleton használata, statikus metódusokkal, hogy mindenki hozzáférjen, tök felesleges bonyolítani egy ilyen osztályt. Mindent lehet még nyakatekertebben is megoldani, hogy aztán arra recskázhasson a fejlesztő, hogy ő milyen ügyes volt, de vannak esetek, amikor tökéletes időpocsékolás ilyennel rajoskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest