- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Tele von Zsinór #8029 üzenetére
Én is kb hasonló cipőben járhatok. Legtöbb általam készített oldalnál eléggé egyben van a sablon és a funkció, és mivel a dizájváltás általában eddig sosem annyiból állt, hogy tisztán csak kinézetet cserélt a cég (hanem rengeteg funkció került adott esetben be és ki) így kb én is annyit csináltam mint te:
"Nagyon sokáig tiszta php-t használtam a templateimben, kis odafigyeléssel: nem nyúlok már adatbázishoz (ami kell, azt megkaptam a controller rétegtől), illetve vezérlési szerkezetekben az alternatív szintaktikát használtam."
Nem tudom én sem igazából eldönteni, mivel eddig egyszemélyes fejlesztőként dolgoztam kizárólag, így egyelőre én is az első tábort gyarapítom, úgyis csak én foglalkozok az egésszel, és megfelelően kommentezve, tördelve, jegyzetelve, értelmesen csinálva eddig még mindent átláttam. Van egy cég (akikkel elég régóta dolgozok), ami eddig négy átalakuláson ment át, és mindig teljesen új honlap készült
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest