Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
MySql-hez nem tudom, olyan példa meg nem volt a könyvben (az alapján haladtam) és így nem foglalkoztam vele. De tudom, hogy újra kellett rakni, mert Xampp hiába töltötte és telepítette, nem indította el rendesen.
Esetleg egy kezdőnek leírást, hogy az MySQL-hez, hogyan férhetek hozzá, arról tudnál adni?
Amit te is javasolsz, szerinted jó."Húzd le az egész csomagot úgy, ahogy Tele von Zsinór mondta.
"
Meg történt! De azt nem tudom, hogyan tudnám csekkolni a phpmyadmin meglétét
. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem."1. HOgyan tudom ezekután a böngészőből elérni a phpmyadmin-t?"
Nem értem a kérdést."
Nos úgy értettem, hogy Xampp-nál a könyv annyit adott, hogy ha webböngészőbe beírom, hogy localhost/phpmyadmin, akkor elérem a phpmyadmin-t és tudok konfigolni.
Most ez nem működik... Nem tölti be azt az oldalt a webböngésző.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. MySql, php, apache fent vannak, ezt tudtam csekkolni, google segített, de phpmyadmin esetén nem.