- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ne tőlem kérdezd, nem nálam van a probléma, egyébként meg a BOM-ra már én is rákérdeztem az imént, bár arra választ nem kaptam.
(#7695) biker : a Notepad++ tele van igen hasznos karakterformázó, -átalakító pluginekkel, amire szintén nem találtam alternatívát.
Meg az alap szintaktikakiemelése is áttekinthető, bár azt még le lehet "másolni" (beállítani azoknak a színeknek megfelelően, bár tökölős) a többi programhoz is.
Meg ott a konverzió ANSI-ra, UTF-8-ra, meg mittudomén, csomó minden van, ami nincs meg a hasonló kategóriájú Linuxos progikban (legalábbis amiket eddig találtam, elég sok), ami most úgysem fog eszembe jutni, mondjuk annyira nem is akarom törni a fejem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest