- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Lehet, hogy nem ide kéne, de itt sok a tapasztalt webfejlesztő.
Azt nagyjából tudom, hogy mi az előnye egy CMS-nek, erről sokat olvastam. De mi a hátránya? Mikor érdemes egy weboldalt teljesen az alapoktól PHP-ban vagy ASP.NET-ben felépíteni? És mikor érdemes egy CMS-re hagyatkozni, mint mondjuk a Drupal.
Szeretnék egy játéknak csinálni weblapot, ez lehet CMS, mert gyorsabb összedobni állítólag. És akkor a weblap önmagát is képes "fenntartani".
Szeretnék egy másik weboldalt, amit magam akarok fejleszteni, ez egy mini közösségi oldal lenne, de ha úgy kívánja, akkor később fejleszteni is kell rajta, karbantartás. Így gondolom, érdemes az alapoktól, hogy lássam és tudjam, hogy mi micsoda merre.
Másik kérdésem: PHP-ról ASP.NET MVC-re átmenni mennyire nehéz? Én azt vettem észre, hogy a felépítése hasonló (főleg ha MVC modellt követi a PHP is), mintha azokat át lehetne egymásba ültetni könnyedén, erről tapasztalat, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- PayPal
- Építő/felújító topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest