Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Lehet, hogy nem ide kéne, de itt sok a tapasztalt webfejlesztő.
Azt nagyjából tudom, hogy mi az előnye egy CMS-nek, erről sokat olvastam. De mi a hátránya? Mikor érdemes egy weboldalt teljesen az alapoktól PHP-ban vagy ASP.NET-ben felépíteni? És mikor érdemes egy CMS-re hagyatkozni, mint mondjuk a Drupal.
Szeretnék egy játéknak csinálni weblapot, ez lehet CMS, mert gyorsabb összedobni állítólag. És akkor a weblap önmagát is képes "fenntartani".
Szeretnék egy másik weboldalt, amit magam akarok fejleszteni, ez egy mini közösségi oldal lenne, de ha úgy kívánja, akkor később fejleszteni is kell rajta, karbantartás. Így gondolom, érdemes az alapoktól, hogy lássam és tudjam, hogy mi micsoda merre.
Másik kérdésem: PHP-ról ASP.NET MVC-re átmenni mennyire nehéz? Én azt vettem észre, hogy a felépítése hasonló (főleg ha MVC modellt követi a PHP is), mintha azokat át lehetne egymásba ültetni könnyedén, erről tapasztalat, vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DXRACER Prince L gamer szék
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest