- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
És én ennek hol mondtam ellent?

Ezt írtam, idézem még egyszer: "Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat"Az továbbra is alapvető különbség marad, hogy míg az absztrakt osztályban definiálhatsz függvényeket, addig az interfészekben nem, ott csak kötelezően előírod, hogy a leszármazottak mit valósítsanak meg...
És igen, tulajdonképpen ahogy írod is, a csupa absztrakt függvényt tartalmazó osztály egyenértékű lehet az interfésszel, de nyilván C#-ban és Java-ban sem véletlenül létezik a két különböző stuktúra.
Tulajdonképpen most nem is vitatkozunk, csupán kiegészítgetjük egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest