- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
én úgytudom, hogy ehhez olyan tárhelyre van szükség, amin van időzített PHP futtatás, és ilyen ingyenes tárhelyről nem tudok
ez olyan, hogy beállítod mely fájlokat, milyen dőközönként futtassa le, pl nekem van ilyen az oldalamon ami a dataglobe-on van, igaz ezt még nem próbáltam ki rajta
gondolom ez valami szerveren lévő progit fttat le, ami lefuttatja a php fájlt.mod: Akcept 10 mp
egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egyébként amit te leírtál nem egészen pontos, mert az csak akkor történik meg, ha lefuttatják a php fájlt, de itt magától kell lemennie, mert a szerveren egy progi hajtja végre!