- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odiepapa
csendes tag
sziasztok,
a multkor szo volt a biztonsagosabb jelszotarolas hasznalatarol.Az egyikotok be is linkelte ez az oldalt:
http://www.tutorial.hu/biztonsagosabb-jelszo-tarolas/Ez mind szep es jo, de lenne nehany kerdesem:
1. A php.net oldalon miert irjak tobben is, hogy a double hashing nem jo megoldas (gyengiti a kodot)
2. hogyan tudom visszafejteni a kodot egy esetleges jelszoemlekezteto email kuldese alkalmaval?
3. Ti hogy oldjatok meg a jelszoemlekeztetot, ha esetleg nem fejtitek vissza a kodot?Azert kerdezem, mert egyre jobban parazok a jelszolopasok miatt. Namarmost, ha ugy tarolom a jelszot, hogy kicsit "megsozom", akkor no para.
Csinaltam egy helytelen dolgot, megpedig azt, hogy a session-be belepeskor betoltottem a jelszot is az adatok koze, hogy tudjon valtoztatni rajta (alias lassa a jelenlegit is), de ezt a dolgot kiszedtem, mert attol is parazok hogy a cockie-bol ki lehet preselni ezeket az adatokat.
So, ugy dontottem, hogy ha jelszot akar valtoztatni, akkor beirja a regit, utana irany a server, ott lekodol es osszehasonlit az elmentett adatokkal. Ha stimmel, akkor felulirja a regit az uj jelszoval.
Viszont a jelszoemlekezteto emailhez muszaj visszafejtenem a kodolt jelszot, mert nem akarok secret question funkciot csinalni.
Na ezt jol megaszontam. Jelentkezzen, aki nem erti
Elore is koszi a valaszokat.
(egyre jobban haladok elore
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged