- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Odiepapa #3604 üzenetére
2. hogyan tudom visszafejteni a kodot egy esetleges jelszoemlekezteto email kuldese alkalmaval?
Sehogy. Az a lényege, hogy nem lehet visszafejteni.3. Ti hogy oldjatok meg a jelszoemlekeztetot, ha esetleg nem fejtitek vissza a kodot?
Értelemszerűen sehogy. Ha nem tárolod el a jelszót, akkor nem küldhetsz jelszóemlékeztetőt, ehelyett mondjuk kérhet a felhasználó egy új jelszót, amit megkap email-ben.Azert kerdezem, mert egyre jobban parazok a jelszolopasok miatt.
Annyira azért nem kell, a jelszavakat nem így lopják.hogy a session-be belepeskor betoltottem a jelszot is az adatok koze, hogy tudjon valtoztatni rajta (alias lassa a jelenlegit is), de ezt a dolgot kiszedtem, mert attol is parazok hogy a cockie-bol ki lehet preselni ezeket az adatokat.
Nem lehet kipréselni, a cookie-ban csak a session id van eltárolva. Olvass utána, hogy hogy működik a php session.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged