- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3590 üzenetére
Áhh, nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagyok. Az eredeti kódban jól tüntettem fel a neveket, csak itt annyit módosítgattam már, hogy aztán végül sikerült átírnom, és így meg nyilván azokat a hibaüzeneteket kaptam, amiket írtam...
Még ott is volt kommentben az eredeti, akkor láttam, hogy elkövettem azt az állatságot, hogy végül valahogy átírtam.
Bocs, ide is így másoltam be.
Látszik, hogy 4 órát aludtam.
--
Na, most kipróbáltam a jó kóddal, a példánál maradva ismét "Akármi teniszütő" névnél maradva (ebben sok az ékezet), és ezt kaptam eredményül a freemailnél a feladó mezőben:
QWvDoXJraSB0ZW5pc3rDvHTFkQ==Outlook Express-ben lehívva ismét egyáltalán nincs feladó.
Pedig most így van:
$headers .= "From: =?ISO-8859-2?Q?".base64_encode($felado_neve)."?= <$felado>" . "\r\n";
(A $felado_neve és a $felado voltak az eredeti változók, ide fórumra csak azért nem akartam így bemásolni, nehogy kapjam az oltást, hogy milyen már, hogy angol neveket keverek magyarral - és ebből következett a korábbi félreírás...)
Valóban, a quoted_printable_encode() 5.3-asnál régebbi verziókhoz való megírt függvényt nem is láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest