- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Szintén semmi. Viszont megtaláltam a hiba okát azt hiszem. Az alábbi dolgok történtek.
- Szerettem volna kinyerni a winuser nevét. Mivel ez php-ben lehetetlen és javascripttel sem működött activex control hiánya miatt (feltepelíteni meg nem lehetett), találtam egy megoldást. Ez a megoldás imitálja a felhasználó belépését phpben, így mégiscsak megvan a neve
- Innen kezdődtek a bajok. A fenti módszer neve NTLM autentikáció. Minden szép és jó volt. Módosítottam a honlapot az új és egyszerű módszer alapján.
- Ezután egyetlen űrlap se működött. Bárhol, ahol post van, ez után nem hajlandó működni, mert az ntlm anonimusz bejelentkezést hajt végre, és a html úgy működik, hogy ha egy anonimuszos lapról adatot küldesz posttal egy űrlapnak, akkor semmi sem fog továbbítódni. Ha gettel továbbítot, minden esetben működni fog, de valószínű nem örülne senki, ha a jelszava titkosítás nélkül ráadásul az url címben továbbítódna
- De mire erre rájöttem, hogy ez volt a baj... egy egész napom ráment. Mindenesetre mégiscsak egy másik megoldást kellett találnom. Kicsit bonyolultabb, de szintén célravezető, és emelett működik a postos űrlap is.Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mazda topik
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- PC Architech NOVA Gamer PC
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest