Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby1980
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Szintén semmi. Viszont megtaláltam a hiba okát azt hiszem. Az alábbi dolgok történtek.
- Szerettem volna kinyerni a winuser nevét. Mivel ez php-ben lehetetlen és javascripttel sem működött activex control hiánya miatt (feltepelíteni meg nem lehetett), találtam egy megoldást. Ez a megoldás imitálja a felhasználó belépését phpben, így mégiscsak megvan a neve
- Innen kezdődtek a bajok. A fenti módszer neve NTLM autentikáció. Minden szép és jó volt. Módosítottam a honlapot az új és egyszerű módszer alapján.
- Ezután egyetlen űrlap se működött. Bárhol, ahol post van, ez után nem hajlandó működni, mert az ntlm anonimusz bejelentkezést hajt végre, és a html úgy működik, hogy ha egy anonimuszos lapról adatot küldesz posttal egy űrlapnak, akkor semmi sem fog továbbítódni. Ha gettel továbbítot, minden esetben működni fog, de valószínű nem örülne senki, ha a jelszava titkosítás nélkül ráadásul az url címben továbbítódna
- De mire erre rájöttem, hogy ez volt a baj... egy egész napom ráment. Mindenesetre mégiscsak egy másik megoldást kellett találnom. Kicsit bonyolultabb, de szintén célravezető, és emelett működik a postos űrlap is.Azért köszönöm mindenkinek a tippeket.
Csabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Béta iOS-t használók topikja
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Solus Linux
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest