- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #3074 üzenetére
A böngészőfüggőt csak azért kérdeztem, mert már nem tudtam mire gyanakodni, hirtelen arra gondoltam, hogy esetleg az egyes form-ok esetén a böngészők más-más karakterkódolással küldik el a szövegeket... De akkor ez nem igaz.
Viszont kipróbáltam már szinte minden kombinációban, us-ascii-vel is, meg még kb. 5-féle kódolással, de egyszerűen sehogy sem akarja olyan formára alakítani, ahogy nálad megszületik a kimenet. Több szerveren is próbáltam már, ugyanúgy vagy csak egy ilyen dobozszerű ikon lesz az ékezetes betűk helyett, vagy egy, illetve más kódolás esetén kettő kérdőjel.
Próbáltam már az iconv-vel is, és próbáltam az mb_convert_encoding függvénnyel is, reménykedve abban, hogy az majd megoldja, de nem.
Kipróbáltam az alábbit is:$enc = iconv_get_encoding('all');
print_r ($enc);Így olvasható formában kapom meg pl. egy tömb elemeit, esetemben ez lesz az eredmény:
Array ( [input_encoding] => ISO-8859-1 [output_encoding] => ISO-8859-1 [internal_encoding] => ISO-8859-1 )
Pedig tudtommal az ISO-8859-1-ben nem kéne ékezetes karakternek lennie.
Mi lehet a gond, ami miatt nem tudom konvertálni az ékezetes karaktereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest