Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot
üzenetére
MI a a php verzio?
As of PHP 7.4.0 » libsqlite ≥ 3.7.4 is required. Formerly, the bundled libsqlite could have been used instead.plusz:
Note: Additional setup on Windows as of PHP 7.4.0
In order for this extension to work, there are DLL files that must be available to the Windows system PATH. For information on how to do this, see the FAQ entitled "How do I add my PHP directory to the PATH on Windows". Although copying DLL files from the PHP folder into the Windows system directory also works (because the system directory is by default in the system's PATH), this is not recommended. This extension requires the following files to be in the PATH: libsqlite3.dll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Star Citizen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest