- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Gardaai #21454 üzenetére
Ezt olvastam, de haszontalan.
Ez így semmit sem ér.
Honnan tudod hogy van a listában pontosan a film?
Mert pontosan kell megadni a címet.Pl Narnia 1 rész az nem csak annyi hogy Narnia. Vagy Harry Potter 5 se, de sorolhatnám.
Vagy King Kong van belőle vagy 8 változat. Már némafilmben is volt. Hogy szeded ki melyik, mert mindnek a címe ugyanaz.És akkor itt van az hogy a poszter egy link végződés, nem teljes link. Mit kezdjek vele?
Végül, nekem csak az adult filmek jönnek ki. Disney egy se.
Adult filmből se tudni mi az mert ismeretlenek.Követtem már youtube videót meg leírásokat, de hiába.
Vagy üres listát kapok, vagy hibás, vagy ismeretlen adult filmek.Ti kipróbáltátok, vagy csak linket dobáltok? Nektek sikerül mozi posztert megjeleníteni a weboldalotokon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest