- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
sztanozs #21061 üzenetére
Bocsánat, félre értettél.
Azt próbáltam elmagyarázni miért nem jó a #21059 -es.
Azt tudom hogy lehet html form -ot változókban tárolni.
A #21059 -eshez próbáltam rámutatni, hogy az "oldal" nem kapja meg az inputot sehonnan. A "kep" nem tartalmazhat karaktert, sem a "link" mert inputból kapja.
A linket azért dobtam hogy mit értek html form/input alatt.
Amiket meg tudok találni oktató anyagokban azzal nincs gondom, mert meg keresem.
De vannak dolgok amiket sehol se találok, ha találok azok nem működnek.Azért próbáltam leírni részletesen mit is akarok.
Tehat van egy json file. Abból php beolvassa az $array változóba az adatokat. -erre találtam oktató anyagot.
Majd html form/input ból az adatok php változókba kerülnek. - ez is tiszta.
Ezekkel a változókkal /ami jelen esetben $oldal , $kep, $link/ az $array tömbbe hozzá adja az adatokat - na erre sehol se találtam semmit. /Tömbbe, objektumot változókkal nem létrehozni, hanem hozzáadni/
Létrehozni létre tudom hozni, azzal nincs gond. Hozzá írni nem tudok, mindig felül írja azt ami $array -ben van.
Tehát se a megfelelő /tömbbe objektum változókkal/ kód -ot nem találtam sehol.
Se a tömb-höz hozzá adni, nem felülírni.
Egyiket se találtam sehol.---nem tanultam sehol php t, nincs vele célom, nem akarok ebben dolgozni, csak szórakozás nekem. Megtanultam az alapokat, és kitalálok honlapokat, hogy így fejlődjek. Ezért nem értem, ha nem értek valamit, mert nagyon kezdő vagyok.
van aki horgol, vagy fest, én tanulgatok ---
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest