Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
#20894: Ah, az azért már nem elhanyagolható sebességbeli különbség...
Csak jó lenne tudni ki is használni. 
A Pythonba nem kezdenék bele, bőven elég ez is, köszönöm. Látod, ezzel sem haladok épp villámtempóban.

A tömbbe a kulcsszavakat kézzel írom bele. Jönnek külső forrásból a bejegyzések, hozzájuk az általuk megadott kulcsszavak, tagek, kategóriák, én pedig azokat rendezgetem magamnak a saját kategóriáimba. (Enélkül nagyon össze-vissza lenne minden, átláthatatlanul.)
Ezen a táblázatos tároláson el kell gondolkodnom, ki kell próbálnom. És igazán nem is értem.
Most simán csak in_array()-jel nézem meg, hogy az adott kulcsszó benne van-e valamelyik kategóriához tartozó kulcsszavai között. De ehhez ugye végig kell mennem a külső forrásból megadott kulcsszavakon (foreach), aztán a kategóriákhoz beállított kulcsszavakon is (foreach).
Ha táblázat van tömb helyett, az én tapasztalatommal kapásból feltöltenék egy tömböt a táblázat adaival, és foreach-et használék, hogy bejárjam. De sejtésem szerint nem ez az ajánlásod lényege.

(A linkeket átnézem alaposan, amint odaérek. Köszönöm.)
Upd.: És azt is, amit most küldtél, még csak most látom, a hozzászólás elküldése után. Köszönöm szépen ismét a segítségedet és a türelmedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak jó lenne tudni ki is használni.