- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Azt látom, hogy a log fájl UTF-8 kódolásról indul, aztán amikor ezek a sorok belekerülnek, már ANSI-ra vált.
Átírtam mindkét sztringes részt arra, hogy
utf8_encode-dal adja vissza az eredményét.Pl.:
$return_keywords = utf8_encode($return_keywords);A visszaadott sztring még most sem jó
rendÅrség,pénzmosás,csalás,pest megye,bűncselekmény,eljárás,belföld
viszont a log fájl már UTF-8-as, és legalább a "belevésett" szöveget nem rontja már el.De hogy ezekkel a nem is tudom milyen karakteres sztringekkel mit lehet kezdeni...
ausztria,tirol,koronavÃrus,covid-19,teszt,külföldAztán kerestem, hogy mik lehetnek ezek a karakterek, és azt találtam, hogy pont hogy ezek az UTF-8-karakterek, így ezeket kell visszaalakítani. Így hát fogtam, és
utf8_decodesegítségével megnéztem, mire is megyek.Pl.:
$return_keywords = utf8_decode($return_keywords);Amennyit javított (a sztringek már egy fokkal szebbek, de még mindig nem jók teljesen, pl. az "ő" betű helyett "?" van:
mindeközben,percr?l percre,világmindenség,univerzum), annyit rontott is, mert a log fájl megint ANSI. Vagy már nem is tudom, mi-mi.
(kép -->kĂ©p, töltve -->töltve)Na ebben a karakterkészletes dologban most vagyok a teljes tanácstalanságnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest