- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő vagyok PHP-ban, és nem is szándékozom magam továbbképezni. Mindössze annyi történt, hogy írtam egy C programot, ami int értéket ad vissza. Ezt a programot exec-cel meghívtam egy PHP szkriptből (Linux rendszerről van szó), aminek a visszatérési értékétől függően folyt a további PHP feldolgozás. Ha a program 256-ot adott vissza, azt a PHP olybá vette, mintha 0-t kapott volna. Olyan, mintha karaktert adnék vissza, ami túlcsordul. Persze nem ezt akartam. Mi lehet a hiba oka? Fiam szerint az lehet, hogy a PHP exec a bash-on keresztül hívja a programot, a bash pedig csak karakternyi egész értéket tud visszaadni. Ez elég meggyőzőnek hangzik, azonban a PHP dokumentációjában erről nincs szó. A Windows esetében írja, hogy a cmd-n keresztül hívja a programot, de a Linuxról nem ír ilyet. Egyébként WAMP-on úgy működik, ahogy vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest