- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Küzdök ezzel a html-js-php dologgal, érteni még nem értek hozzá, de már legalább úgy megy az oldal, ahogy szeretném.
Viszont a következő stepnél már a koncepció is hiányzik, nem tudom egyáltalán mi erre a jó megoldás...
Szóval van egy .net-es alkalmazás és az lenne a feladat, hogy a user rányom egy gombra és ennek hatására megnyílik a default böngészőben az oldal. Eredetileg a .net webbrowser toolját akartam használni, de a jó öreg IE motor azonnal dobott egy hátast a külső js api hívásakor, szóval ez most felejtős (.net-hez van valami webview néven futó nuget, arra majd még rápróbálok, hátha, az már edge motort használ).
A gondom az, hogy .net-ből kéne ennek az oldalnak átadnom paramétereket post bodyban, mert a kliens oldalon futó js kód meghív egy apit, aminek kellenek ezek az adatok.
Az első és egyetlen gondolatom az volt, hogy csinálok .net-ben egy httprequestet és szerver oldalra áttolom a paramétereket, majd a visszakapott id-t átadom a kliensnek urlben, ami aztán lekéri a szerverről ezeket. Na, most ez így elég nyakatekertnek hangzik és nem tudom van-e ennél valami szabványosabb eljárás, vagy szebb megoldás (biztos van
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Silvercrest Rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest