- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem annyira célszerű Excelt használni adatbázis célokra, viszont szerintem teljesen megoldható. Viszont előtte nem árt, ha letisztázod azt a nagykerrel, hogy használhatod-e az ő rendszerüket erre célra, hogy később ne legyen probléma belőle.
Azt nem tudom, hogy mennyire kell automatizáltnak lennie a folyamatnak, viszont én úgy oldanám meg, hogy van egy oldal, ami a nagykertől való lekérésért felel. Ezen a php timeout megfelelőre állítva, és a végeredményt egy helyi fájlba mentené el pl. timestamp alapján. Ezt lehetne automatikusan futtatni Windowson task-ként, Linuxon cron-nal, persze megfelelő gyakorisággal.
Az Excelnek lenne egy másik oldal, ahol dinamikusan a legutóljára letöltött adatokat kapná meg.
Néhány link, ami segíthet:
PHP POST kérés
Windowson PHP CLI futtatás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Haditechnika, harcászat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest