- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyaMacs
aktív tag
Nem annyira célszerű Excelt használni adatbázis célokra, viszont szerintem teljesen megoldható. Viszont előtte nem árt, ha letisztázod azt a nagykerrel, hogy használhatod-e az ő rendszerüket erre célra, hogy később ne legyen probléma belőle.
Azt nem tudom, hogy mennyire kell automatizáltnak lennie a folyamatnak, viszont én úgy oldanám meg, hogy van egy oldal, ami a nagykertől való lekérésért felel. Ezen a php timeout megfelelőre állítva, és a végeredményt egy helyi fájlba mentené el pl. timestamp alapján. Ezt lehetne automatikusan futtatni Windowson task-ként, Linuxon cron-nal, persze megfelelő gyakorisággal.
Az Excelnek lenne egy másik oldal, ahol dinamikusan a legutóljára letöltött adatokat kapná meg.
Néhány link, ami segíthet:
PHP POST kérés
Windowson PHP CLI futtatás -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
pelyib #19898 üzenetére
Ez valamiért pont elkerülte a figyelmemet, megpróbáltam a controllerből állítani, de mivel a session class előtte töltődik be, ezért nincs sok haszna.
A megoldás az lett, hogy a natív setcookie()-val írtam felül, (előtte a$this->input->set_cookie()
-val próbáltam)setcookie(
$this->config->item("sess_cookie_name"),
$this->session->session_id,
time() + 30*24*60*60,
$this->config->item("cookie_path"),
$this->config->item("cookie_domain"),
$this->config->item("cookie_secure"),
$this->config->item("cookie_httponly")
);
Így a konfig beállításaival írja felül a session sütit. A HTTP headerben így is 2x van Set-Cookie field, viszont a másodikban már benne van a lejárat, és a böngésző ezt veszi figyelembe. -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
instantwater #19896 üzenetére
Igen ezt tudom, ezért is szeretném használni. Alapból PHP-ban a session cookie-nak 0 lejárat van beállítva, vagyis a böngésző bezárásakor törlődik. Natúr PHP projektben már megoldottam úgy a megjegyzést, hogy felülírtam a session sütit módosított lejárattal, és működött. Itt sikerült valahogy megcsinálnom azt, hogy a HTTP header-ben 2 megegyező Set-Cookie field legyen..
Még azért megpróbálok valami egyszerű megoldást találni rá, vagy valami sajátot kell írnom hozzá. -
SunyaMacs
aktív tag
Sziasztok! Használ itt valaki CodeIgniter-t?
Ti oldanátok meg az accountba való belépés megmaradását az alap CI session library-t felhasználva? A neten(StackOverflow) találtam már olyan "megoldást" is, hogy a user email címét cookie-ba tárolja el -
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Pulsar #19879 üzenetére
Mint ahogy Agostino(#19878) írta, a lekérés eredményében a kiválasztás oszlopneve más lesz, mint az eredeti oszlop neve, így ha assoc-ba van fetch-elve, az oszlop index-e is más lesz.
AS
használata nélkül talán így lehetne még elérni:$row[0]
, vagy ha a row indexe megegyezik a teljes kiválasztással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Formula-1
- World of Tanks - OFF topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest