Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Egy elég összetett kérdésem lenne

Már lassan végig érek mindenen, ami kellene nekem, egy működő REST API-hoz
-SlimFramework
-Respect Validation
-Middleware
-JWT authentication
-notORM DBDe viszont nem tudom, hogyan tudnék ebből kihozni clean codot, hozzáteszem, hogy eddig nem is figyeltem annyira erre, ezért illene már megtanulni, ebben tud valaki segíteni?
Sok tutorialt néztem, eltérő módon oldották meg a dolgokat, pl valamelyikben egy mappát hoztak létre, gyakorlatilag mindennek egyet, bár abban is volt egy controller osztály, és az is elég sok kódot tartalmazott
A másik amit még ismerek, ez a Skeleton, ott ugye csinál magától egy src mappát abban dependencies,middleware,routes,és setting php fájlokkal, de ha sok az endpointom akkor ebben is rengeteg kód lesz, vagy ez nem gond? Mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Vengeance LPX - 1 év bolti garival! -
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest