- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter #18030 üzenetére
"Már hogy lenne nulla szakember Javából?"
Ezt úgy értettem, hogy az olyan szakember a kevés akinek nincs tényleges állása ebben a munkakörben. Nyilván vannak szakemberek, de azoknak nyilván vannak jól fizető állásaik, ezért egy bruttó 150k-s munkahelyre nem egy Java szakember fog jelentkezni...
"Egyébként uncsi picit visszatérően olvasgatni a topicokban, hogy sokan mindig valaki másokat hibáztatnak azért, ha nem sikerült kiképezni magukat..."
Én egyáltalán nem hibáztatok senkit, ami engem érdekel azt 0-24 nyomom. Az más dolog, hogy engem a Java annyira nem érdekel és ez azért van mert az oktatás miatt nap estéket szívtam végig vele, de nem hibáztatom az oktatást azért, mert én nem vagyok Java szakember.
"Hogy egy olyan szeletével találkoztál a Java-programozásnak, ami épp az adott területhez kapcsolódó gyengébb..."
Nem minősítettem a nyelvet csak annyit mondtam, hogy nem tudom magam elképzelni Java fejlesztőként az 3 félév alatti szenvedések miatt. Nem mondtam, hogy valaki ne legyen Java programozó mert a Java egy szívás, mert nekem ez a véleményem. Én csak annyit mondtam, hogy nekem nem jött be, és én valószínűleg nem leszek Java fejlesztő.
Amúgy ha autodidakta módon nem tanultam volna akkor az egyetemről kikerülve valószínűleg nagyon alacsony tudással kerülnék ki a piacképes tudást figyelembe véve. A most használt technológiákat még csak meg sem említik, szóval jogosnak érzem a felháborodást miszerint az egyetemi évek pocséklásba mentek, mert magamtól sokkal több mindent és hasznosabb dolgokat tudtam volna megtanulni. Kivételt képeznek az algoritmusos és egyéb hasznos órák amik száma nagyon alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest