- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Hotmailnél amikor teszteltem 25ös porttal szintén nem ment.
Nem tudom, hogyan tesztelsz, de ha otthoni gépről, akkor sanszos, hogy a szolgáltatód nem engedi ki a 25-ös portra irányuló packeteket. Ez főleg a mailbotok ellen van.
Egyébként valamelyik héten, nem is olyan rég, felraktam egy XAMPP csomagot az itthoni gépemre, és teszteltem néhány dolgot. A kódban szerepelt a mail() függvény is, és lefutott, hibát, notice-t vagy warningot sem írt ki, de persze nem küldte el az emailt. Aztán valamelyik napra rá véletlenül, ahogy nézegettem a XAMPP könyvtárszerkezetét, hogy hova mit hova pakol, véletlenül megtaláltam ezeket az emaileket egy könyvtárban, textfájlok formájában. Ne kérdezd, hogy melyik verzió, és melyik könyvtár volt, mert már nem emlékszem, de az biztos, hogy default XAMPP telepítés volt, semmiféle email küldést nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged