Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"bár bevallom, azt feltételeztem, hogy ennél valami bonyolultabb problémakör megoldásában kérsz segítséget"
Ez azért érdekelt engem, mert $valami['asd'][1] így hivatkoztam az asszociatív tömbbe helyezett elemekre és nem akart értéket visszaadni semmilyen módon. A doksiban meg nem találtam ennek a megfelelő indexelés eljárását.
"Szóval mi volt a gondod a prepared statementekkel?"
Amikor elkezdtem csinálni ezt a hobbi projektet akkor prepared statement-el készítettem, de annyira nem akart összejönni, hogy aztán minden szívfájdalom nélkül ezt használtam. Komolyan mondom megpróbáltam belefektetni az energiát, de lusta voltam. Bár azt megígérhetem, hogy pénzt addig nem kérek webfejlesztésért ameddig ezt meg nem tanulom (meg minden mást), de mivel nagy részben csak szabadidőmben foglalkozok vele ezért ráér.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő