Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"bár bevallom, azt feltételeztem, hogy ennél valami bonyolultabb problémakör megoldásában kérsz segítséget"
Ez azért érdekelt engem, mert $valami['asd'][1] így hivatkoztam az asszociatív tömbbe helyezett elemekre és nem akart értéket visszaadni semmilyen módon. A doksiban meg nem találtam ennek a megfelelő indexelés eljárását.
"Szóval mi volt a gondod a prepared statementekkel?"
Amikor elkezdtem csinálni ezt a hobbi projektet akkor prepared statement-el készítettem, de annyira nem akart összejönni, hogy aztán minden szívfájdalom nélkül ezt használtam. Komolyan mondom megpróbáltam belefektetni az energiát, de lusta voltam. Bár azt megígérhetem, hogy pénzt addig nem kérek webfejlesztésért ameddig ezt meg nem tanulom (meg minden mást), de mivel nagy részben csak szabadidőmben foglalkozok vele ezért ráér.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs