- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dragon1993 #14339 üzenetére
Nem tudom megérteni, miért jó neked, hogy megsokszorozod a futási időt, de nekem mindegy. Csak belegondolhatnál, mit kezdenél ennél jóval nagyobb adatmennyiségnél, akkor lehet, hogy már elkezdenél a futási idők faragásán gondolkozni...
De amúgy is rossz megközelítés eleve gányolva programozni. Jobb eleve a legrosszabb esetre felkészülni, és még akkor is elcseszheted, de legalább csökkented az elcseszhetőség mértékét.
"Több oldal tagban van több url tag 1-el nehéz mindenen végig menni."
Miért is? Ha jól értem a problémádat: rekurzióról hallottál már? Igen, az beágyazott ciklus lesz, de nem kell teljesen elölről kezdened újból, ráadásul az érvelésedet nem egészen értem így magyarázatként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest