Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Volna egy sürgősen megoldandó gondom.
Van egy domainom (mydomain.com) tisztán html
Van egy aldomainom (shop.mydomain.com) prestashop.
Az aldomaint a hosztingos a honlap egy shop nevü alkönyvtárba helyezte.Domain: public_html/
Aldomain: public_html/shop/Asszem nagyon elszurtam valamit mert a google szerint a honlapról a shop felé 18000 linkem van ami ugynézki hazavágta a helyezésemet a találati listán.
Arra gyanakszom, hogy a keresők az aldomain könyvtárát is a honlapénak gondolják ezért a sok link.
A kérdésem, a sima honlapon levő .htaccess ben ki kell e venni a lekérdezések közül a shopos alkönyvtárat és ha igen, hogyan ugy, hogy azért az aldomainra érkező lekérdezéseket a helyén kezelje?
Remélem érthető voltam.
Amatőrként nem egyértelmű a megoldás, mégha egy profinak triviális is, ráadásul azt gondoltam az aldomain létrehozásakor ezt a rendszer automatikusan intézi.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Turtle Beach Stealth Ultra Gamepad!
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Death Stranding Director s Cut
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest