- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Volna egy sürgősen megoldandó gondom.
Van egy domainom (mydomain.com) tisztán html
Van egy aldomainom (shop.mydomain.com) prestashop.
Az aldomaint a hosztingos a honlap egy shop nevü alkönyvtárba helyezte.Domain: public_html/
Aldomain: public_html/shop/Asszem nagyon elszurtam valamit mert a google szerint a honlapról a shop felé 18000 linkem van ami ugynézki hazavágta a helyezésemet a találati listán.
Arra gyanakszom, hogy a keresők az aldomain könyvtárát is a honlapénak gondolják ezért a sok link.
A kérdésem, a sima honlapon levő .htaccess ben ki kell e venni a lekérdezések közül a shopos alkönyvtárat és ha igen, hogyan ugy, hogy azért az aldomainra érkező lekérdezéseket a helyén kezelje?
Remélem érthető voltam.
Amatőrként nem egyértelmű a megoldás, mégha egy profinak triviális is, ráadásul azt gondoltam az aldomain létrehozásakor ezt a rendszer automatikusan intézi.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest