Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csimmasz aktív tag Szia, köszi a választ. RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.mydomain\.com$ 
 RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/maindomain\.com\/" [R=301,L]Enyi ezt csinálta a www/http átirányitás a honlapon,. 
 Az aldomain létrehozásakor asszem üres volt persze lehet hogy az ftp föl le töltögetésnél valahogy átirtam de nem valószínő mert a back up banm sincs semmi a htaccess file benA shop htaccessőt meg a prestashop generálta automatikusan, arra is szükség van? 
- 

csimmasz aktív tag Üdv mindenkinek. Volna egy sürgősen megoldandó gondom. Van egy domainom (mydomain.com) tisztán html 
 Van egy aldomainom (shop.mydomain.com) prestashop.
 Az aldomaint a hosztingos a honlap egy shop nevü alkönyvtárba helyezte.Domain: public_html/ 
 Aldomain: public_html/shop/Asszem nagyon elszurtam valamit mert a google szerint a honlapról a shop felé 18000 linkem van ami ugynézki hazavágta a helyezésemet a találati listán. Arra gyanakszom, hogy a keresők az aldomain könyvtárát is a honlapénak gondolják ezért a sok link. A kérdésem, a sima honlapon levő .htaccess ben ki kell e venni a lekérdezések közül a shopos alkönyvtárat és ha igen, hogyan ugy, hogy azért az aldomainra érkező lekérdezéseket a helyén kezelje? Remélem érthető voltam. Amatőrként nem egyértelmű a megoldás, mégha egy profinak triviális is, ráadásul azt gondoltam az aldomain létrehozásakor ezt a rendszer automatikusan intézi. 
 Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest