- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
bolvar #13600 üzenetére
Akkor ott már az elején elcsúszik valami.
Most a saját logikámat követve:1. autentikálás - van e felhasználó belépve, vannak e engedélyek hozzá.
ha minden ok, akkor megyünk tovább, ha nem akkor belépés/engedélykérés.2. megnézem szerepel e már az id a szavazatok között
ha igen akkor már eleve nem is engedem hogy megjelenjen számára a szavazás felület, hanem egyből az eredményekre irányítom (vagy akárhova).
3. szavazáskor a php kód újraellenőrzi hogy szerepel e az id az adatbázisban és csak akkor írja be ha még nem.
ezzel elkerülhető hogy valaki mondjuk megnyitja 15 böngészőablakban az appot és 15x tud szavazni, hiszen amíg még nem szavazott megjelenik neki a szavazás oldal akár 1000x is.ezek mind mind még akkor történnek mikor meg sem jelent semmi. így mire egy betű megjelenik az oldalon te már mindent tudsz amire szükséged van. remélem érthetően írtam le... kicsit már vakon vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest