Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Gondolom sokan ismertek ilyen böngészős játékokat, mint például The West, Bitefight, Battleknight, stb.
Már gondolkodtam rajta, de nem tudtam rájönni, hátha ti segíteni tudtok. Tudjátok van benne élet és mana. És ha ezekből vesztünk, mert mondjuk megsebeznek vagy képességet használunk, akkor az egy idő után vissza tölt. De azt hogyan? Tehát:
1. Hogyan tudnám megoldani, hogy az adatbázisomban a felhasználók életpontja mondjuk fél óránként nőjön, legyen most 50-el.
2. Hogyan tudom ezt kirajzoltatni? Tehát lenne egy csík, és kiszámolná, hogy meddig kéne feltölteni, az aktuális életpontoknak megfelelően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged