Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Gondolom sokan ismertek ilyen böngészős játékokat, mint például The West, Bitefight, Battleknight, stb.
Már gondolkodtam rajta, de nem tudtam rájönni, hátha ti segíteni tudtok. Tudjátok van benne élet és mana. És ha ezekből vesztünk, mert mondjuk megsebeznek vagy képességet használunk, akkor az egy idő után vissza tölt. De azt hogyan? Tehát:
1. Hogyan tudnám megoldani, hogy az adatbázisomban a felhasználók életpontja mondjuk fél óránként nőjön, legyen most 50-el.
2. Hogyan tudom ezt kirajzoltatni? Tehát lenne egy csík, és kiszámolná, hogy meddig kéne feltölteni, az aktuális életpontoknak megfelelően?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Kompakt vízhűtés
- Android játékok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest