Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Most komolyan, tényleg itt tartunk? Hol voltam kioktató? Te itt kérdezted, hogy miért is jó. Erre válaszoltam. Valóban meg mertem kérdezni, hogy dolgoztál-e már C-ben, mert akkor tudod milyen, mikor folyton neked kell átalakítani string-numeric között. A miért ne lenne jó pedig úgy vélem szubjektív. Nekem megfelelhet és lehet kényelmes attól, hogy neked nem az. De szerintem maradjunk meg annyiban, hogy te a saját szakmai ismereteddel nem látod jónak, én pedig az enyémmel igen. De mindegy is, mert ez van. Nem szeretném ezt a felesleges vitát folytatni. A cinizmus nem tetszett, lehetett volna másképp. Viszont a szempontjaid elgondolkodtatnak.

Ha viszont hajlandó vagy segíteni, akkor elmondhatnád miért nem jó, ha közvetlen if( $_POST[valami] ) módon vizsgálom egy űrlapmező kitöltését. Ha mondjuk e checkbox-ot nem jelöl akkor tudom, hogy nem lesz a megfelelő kulcs, de vizsgálatkor még sohasem kaptam hibaüzenetet. Sem saját gépen, sem tárhelyen a log fájlt vizsgálva. Van valami konkrét veszélye ennek? (Nagyon sok helyen használtam, mert egy forrásban láttam)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés