- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most komolyan, tényleg itt tartunk? Hol voltam kioktató? Te itt kérdezted, hogy miért is jó. Erre válaszoltam. Valóban meg mertem kérdezni, hogy dolgoztál-e már C-ben, mert akkor tudod milyen, mikor folyton neked kell átalakítani string-numeric között. A miért ne lenne jó pedig úgy vélem szubjektív. Nekem megfelelhet és lehet kényelmes attól, hogy neked nem az. De szerintem maradjunk meg annyiban, hogy te a saját szakmai ismereteddel nem látod jónak, én pedig az enyémmel igen. De mindegy is, mert ez van. Nem szeretném ezt a felesleges vitát folytatni. A cinizmus nem tetszett, lehetett volna másképp. Viszont a szempontjaid elgondolkodtatnak.
Ha viszont hajlandó vagy segíteni, akkor elmondhatnád miért nem jó, ha közvetlen if( $_POST[valami] ) módon vizsgálom egy űrlapmező kitöltését. Ha mondjuk e checkbox-ot nem jelöl akkor tudom, hogy nem lesz a megfelelő kulcs, de vizsgálatkor még sohasem kaptam hibaüzenetet. Sem saját gépen, sem tárhelyen a log fájlt vizsgálva. Van valami konkrét veszélye ennek? (Nagyon sok helyen használtam, mert egy forrásban láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest