- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
tkazmer #1219 üzenetére
szerintem is így működhet, és a hogyanja az szerintem szimpla összeszmolás, tehát fogjuk rá, hogy van egy külön időzített php script ami pl óránként lefut, az összeszámolja a kulcsszavakat, képekről-képekre összeszámolja, és pl, ha szerepel legalább 1000-szer, akkor kikerül oda, ha 2000-szer szerepel, eggyel nagyobb betűtípussal jelenik meg, ha 5000+ akkor már vastagon, és ha 10000+ akkor vastagon és eggyel nagyobb betűtípussal stb...
mindezt egy külön sql táblában tárolhatja, így nem kell mindn külön oldalletöltéskor lefuttatnia a scriptet, mert az ugye komolyan belassíthatná a dolgot, ugyanisszerintem minimum többszázezer, vagy többmillió képet kell átnéznie!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest