- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Van egy civil szervezet, akiknek szeretnék segíteni egy online adatbázis létrehozásában.
Az lenne a kérdésem hogy miket kéne átnézzek hogy sikerüljön egy php + mysql alapon megírt oldal...ami ezeket a célokat szolgálná:
Login felület ( több user ) +1 admin aki tud usereket hozzá adni.
Loginolás után hozzá lehetne adni 2 különböző csoporthoz Nevet, lakcímet, személyigazolvány számot.
Két különböző csoport lenne csak benne, és ha az Y-ba berakom akkor ne írodjon bele a Z-be.Kvázi hogy ha új tag regisztráció lenne akkor vagy a Z vagy az Y csoportba kerüljön.
Illetve a tagokhoz lehessen írni "közleményt".Illetve azt is kéne tudnia a kis oldalnak hogy külön listázni a Z-t azon belül a férfiakat illetve a nőket és ugyan ezt az Y-ra.
Aztán egy összesített statisztika készítése az Y és a Z-ről...amit ha lehet akkor nyomtatott formába lehessen.
Ez az egész csak egy táblázat lenne minimum grafikával.
De még az is fontos tényező lenne hogy minden user csak a saját maga által létrehozott tagokat lássa...és az admin tudjon csak összetett statisztikát készíteni.
Tag = adatbázisban szereplő ( név + lakcím + szig szám )
User = oldal hozzáféréssel rendelkező emberAz utobbit csak azért írtam le, hogy könnyebb legyen engem megérteni hogy mit szeretnék.
Teljesen kezdő vagyok sajnos, de remélem tudtok valami tanácsot adni hogy merre induljak el.
Válaszokat előre is köszönöm.
UI: Ha esetleg nem voltam teljesen érthető, amit elő fordulhat...akkor kérlek kérdezzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Energiaital topic
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest