- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Őőőő, itt most szerintem egy kicsit továbbmentél az elképzelésekben, mint kellett volna. Sima, otthoni felhasználású webszerverekről beszéltünk csupán, arról, hogy nem biztos, hogy Windows-on érdemes az Apache-ot erőltetni, amikor ott van a beépített IIS is, aminek ráadásul teljesen jól kezelhető grafikus felülete van, és tök felesleges az embernek szopatnia magát az Apache konfigbuzerálásával, ha nem muszáj.
Én legalábbis jobban szeretem az érdemi fejlesztésre fordítani az időmet, mint a szerverrel való szarakodásra.Tehát itt nem arról beszéltünk, hogy nagyvállalati környezetbe mi a jó, és úgy általában Windows vagy Linux, hanem hogy Windows-ra kinek min jó fejleszteni otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest