- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ha valaki nincs bejelentkezve akkor bizonyos funkciók nyilván nem jelennek meg"
Igen, de attól még az oldal struktúrája nagyjából ugyanaz. Legalábbis ha pl. arra gondolunk, hogy van egy oldalad, és ha be vagy jelentkezve, és admin is vagy, akkor egy adott tartalomnál megjelenik egy "Edit" link a szerkesztéshez...
Szerintem az, hogy teljesen különválasztasz mindent, nem túl praktikus, mert csak nehézkesebbé teszed a kódod kezelését: az esetek többségében van egy csomó tartalom, amit bejelentkezett és "anonim" felhasználónak is szeretnél megmutatni, de a bejelentkezetteknek csak több/más tartalmat adsz, attól még a megjelenés hasonló.
Persze megint másik kérdés, hogy teljesen különálló admin-felületed van, ami nincs "összekötve" az alapvető megjelenéssel, hanem full máshogy néz ki, de akkor meg azt érdemes valami alkönyvtárba rakni (pl. fantáziadúsan /admin), és ott engedni a bejelentkezést, meg minden egyebet.
Mondjuk megint egy szempont: a theme elvileg egy külön "réteg", tehát elvileg a theme-nek akár váltogathatónak is kéne lennie."plusz jobban átláthatóbb, ha nem egy oldalon van minden"
Itt most nem tudom, mire gondoltál pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest